reklama

Listopad 2015 :)

Ale fajny temat poruszacie ;-)ja staram się nie wierzyć we wróżby i horoskopy, ale na wszelki wypadek unikam wszystkiego co z tym związane bo się boję, że jeszcze coś usłyszę i będę później o tym myśleć. A poza tym podobno jakieś czarne moce można na siebie ściągnąć więc wolę nie ryzykować.
W mojej rodzinie była ciocia wróżka, jak ją widziałam to uciekałam i chowałam ręce do tyłu :-)

reklama
U mnie duchot ze szok dalej obiadlam sie bigosu ze ohhhh wyszedl pycha :) chlopaki moje pojechali na basen a ja sobie szykuje basen w wannie :)
Finkemma podeslij troche choc tego deszczu :)
Co do kg masz racje im mniej teraz tym szybciej pozniej sie zrzuci ale czego sie nie robi oby malenstwo bylo zdrowe :)
Ja w pierwszej +30kg prawie rowno rok po porodzie wazylam juz mniej niz przed ciaza :) mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie :)

Ja właśnie mialam tak dobre wyniki ze doktorka pow ze witamin nawet nie musze brać ze dha tylko... I tak mi spadło, pewnie da mi to żelazo a od jutra wracam do witamin.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel przy takim wyniku na pewno dostaniesz żelazo ja ostatnio miałam 10.6 to się załamałam ciekawa jestem co będzie w poniedziałek bo zrezygnowałam z rady babki w aptece i biorę żelazo po posiłku a nie na czczo jak ona mi polecała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry