reklama

Listopad 2015 :)

Nam też mówiła na usg jak mąż mój zapytał czy dziewczynka juz na pewno a ona no wie Pan czasami siusiaki się przyklejaja do uda:-) ale. Widzę dziewczynkę hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jakoś na przestrzeni pracy mało widziałam takich pomyłek diagnostyka teraz tak zaawansowana ze dużo można podejrzeć Sylka zawsze parka to jakieś urozmaicenie ale nic straconego jak sie uporasz to postarasz sie o dziewczynkę :) wogole bliźniaki to naprawdę czasem fajnie sie ma daje zabawki i sie bawią razem broją razem i leja sie a jedno dziecko jedno wymaga więcej uwagi bo jednak potrzebuje kompana chyba tez inaczej jest jak ma sie np trójkę z małym
Odstępem pomiędzy chociaż duża różnica tez ma swoje dobre strony bo jednak już sie wszystko przeżyło i ma sie duże dośw

a ja dziś pierwszy raz w życiu zauważyłam, że mam spuchnięte stopy!!!!!!!!!!! :szok:
tą glukozę lepiej wypić z cytryną czy bez? przepraszam, że ja wciąż o tym samym ...
Sylka gratuluję synków, ale czad :-)
Spuchniete nogi w upale to koszmar :/ mi sie powiekszyla stopa o jeden rozmiar :P.
Ja glukoze pilam bez cytryny, wypilam a potem popilam woda i jakos to bylo...:P

Mi bardzo dlonie puchna .Sylka gratuluje siusiakow :) moj synus dzis slabo sie rusza malo co chyba duzo spi. 40 st bylo ale w domu udalo mi sie utrzymac 24 na spacerek dopiero o 21 a i tak 30 st . Ach no i jak fajnie byc w domu :D moje lozko, moja kuchnia, moje wszystko pomojemu :D

Mi na szczęście narazie póki co nogi nie puchna, może mnie to ominie bo w pierwszej też mi nie puchly. Mała dzisiaj wariuje strasznie i kopie mnie bardzo wysoko nad pepkiem. Dzisiaj że pogoda do południa była taka sobie to robiłam trochę porządków bo w piątek teściowa przyjeżdża i chce do piątku powoli wszystko ogarnąć. Czy któraś z was używa kremów do depilacji teraz? Znajoma mówi że używała i że nic jej nie było że ponoć można ale czy na pewno bo by mi się przydał szczerze bo ciężko się już wyginac.

Ja tez sądzę ze blizniaki to calkiem fajnie razem będą współgrać i moze jak jednej płci to jeszcze bardziej zzyte pozniej będą a o kolejnym na pewno nie pomysle wczesniej jak ci wyrosna z wozkowania bo nie wyobrażam sobie wiekszego wózka niz dla dwójki ale tfk robi takowe :D no i nie wiem czy strach przed tym ze znow bedzie dwojka nie będzie silniejszy;) zresztą pożyjemy zobaczymy wrazie co przygarne suke lub kocice ;) Mi za to nogi spuchly troszke bo moje airmaxy zaczely byc nawet ciasne ale chyba wymoczenie w lodowatym baltyku pomoglo bo jest ok ale za to pocą sie jak nigdy w zyciu. Plywam w japonkach :/ i ta zgaga coraz bardziej wyprowadza mnie z rownowagi ale to tyle z marudzenia na dzis ;)

Sylka jak następne podwójne bedzie to co zrobisz nic nie zrobisz:) u nas pierwszy rok bul spoko ale A to teraz zaczyna sie bunt wycie rzucanie ani przebrać ani nakarmić kładę spać idę po 10 minutach a tu golasy i jeszcze sie pytam Olo dostaniesz ty w końcu lanie na gola pupę to mi sie odwraca i swoją pokazuje gdzie ma :) ale są nieźli jeden sie nauczy cEgos to drugi odrazu powtarza chodzą za rękę wózkiem każą sie wozić po ogrodzie jutro idziemy na ostatnia wizytę do neantologa jak ja sie z tego cieszę ze koniec tych wędrówek ludu po lekarzach

Hihi nie oddam jednego przecież ;) ale gadalam z mamami blizniat juz duzych to strach przed kolejna podwójna ciąża wygrywa z chęcią posiadania. Zobaczymy co zycie pokaże. Właśnie ta dziewczyna co kupowalam od niej rzeczy mowi ze teraz dopiero zaczął sie hardcore do roku bylo super teraz ty jestes kolejna a ja myslalam ze jest na odwrot ;)

reklama
A ja uznałam ze skoro mają być jeszcze większe upały jutro i czw a musze mieć wyniki badań na piątek to pojechałam dziś o 6 na badania.
Juz po glukozie, słodkiego chyba do ust przez rok nie wezmę. A fujjj:-)
Spać mi się chce a musze tu siedzieć jeszcze 1.5 h.....

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry