reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Claudia moja siostra jest właśnie z 21 tez chciałam ale nie dali waga jak była mała to była grzeczna hahahah a nie masz kogoś kto by zobaczył dziecko mamę siostrę ? A po jakim czasie dadzą ci dziecko?
Sylka siusiaki góra :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziecko przynosza na sale do mnie po 2 godzinach jak chce przystawic do piersi ale w moim szpitalu nie ma odwiedzin w pokoju wiec nie wiem czy chce bo przyniosa mi dziecko przystawia i co ja sie podniesc nie moge kto mi pomoze wiec mysle ze moze bede ja chciala po 12 godzinach no ale zobaczymy w praniu jak sie zachowam. Mam tylko mame i przy poprzednim porodzie byla wlasnie ona bo moj byl w pracy i zanim dojechal to ja juz urodzilam.

Tak masz racje jedno zero za duzo hahhaha .... kurcze mam nadzieje ze jednak donosze bez lezenia ciekawe jak w anglii zareaguja na moj opis od pl gin odnosnie spojenia lonowego ..

Kinia skieruje cię do ortopedy i ocenia dadzą ćwiczenia w najgorszym przypadku leżenie i pasy można ale to nie jest do pozazdroszczenia mi tez spojenie dokuczalo ale sie nie rozeszło na całe z cześciej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry