reklama

Listopad 2015 :)

Upałów ciąg dalszy :/ chłodze sie jak tylko moge ale jest ciezko wytrzymać.

Ja czasami sie zdrzemne w ciagu dnia, bo jestem zmeczona tymi upalami.

W srode ide na morfologie, oby wyniki byly lepsze niz ostatnio ;)

reklama
Rosna jak na drozdzach :D

Ja wczoraj umieralam, Młoda sie zbuntowala i zrobila 'sorry mami' i mialam dzien w wc...zatrulam sie czyms, wzielam dwie dawki smecty i jest troche lepiej ale jestem dzisiaj slaba.
Dzisiaj mam na obiad ryz :-D :P

Hejka po weekendzie :) u nas tez ciag dalszy upalow masakra jakas oby sie szybko skonczyly,
U mnie dzis od rana robota wre sie w rekach malujemy wszedzie i odswiezamy jak dobrze pojdzie do srody skonczymy :) u chlopcow juz odmalowane pora na reszte :)
Kobitki M przywiozl mi rano gazetke z lidla od 17go beda bociaki pajace posciel itp dla maluchow no i pampersy niespelna 30zl za paczke :)

Ja już nie potrafię znieść tych upałów to jest straszne,nie umiem spać wierce sie,a jeszcze rano zaatakował mnie skurcz lydki 2 tabletki magnezu nie dają i odstawienie kawy, myślałam że druga ciąża będzie dla mnie łatwiejsza a staje się nie do Zniesienia marzę o koncu,może jestem.okropna ale tak jest to już nie jest dla mnie błogosławiony stan a bardzo męczący powoli mam depresję, współczuję mojej córki w brzuchu że ma taką mamę która zaczęła teraz ciągle narzekać

Dziewczyny dzis odebralam wyniki badan i wyszlo ze mam niedoczynnosc tarczycy dostalam tabletki od ginekolog ale czy powinnam je brac w ciazy? Dodatkowo mam anemie i musze brac zelazo... na to moje spojenie lonowe przepisala mi luteine ... strasznie sie tymi wynikami martwie :-( a szczegolnie ta tarczyca czy ktoras z was ma z tym problem. ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry