reklama

Listopad 2015 :)

Ja już mam słońce w mieszkaniu od 6 rano zrobiłam generalne sprzątanie mebli zaraz szpargały poukładam jeszcze M ciągnie mnie do sklepów po drzwi wejściowe do mieszkania a ja już się rozpływam:(

reklama
Ja do 2 się kręciłam tak gorąco. Mi było i woda się psikalam noc okropna w taki upał a tu ledwo wstałam znowu gorąco na zew...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A ja was nadrabiam po dwóch dniach bo rodzina mojego przyjechała i korzystaliśmy z ładnej pogody. Dobrze ze u mnie temp max 22 stopnie a jest ciepło bo w upadłych bym padła. Teściowa mówiła nawet ze w pl 4o stopni masakra.... Moja mała tak się czasem rozpycha w brzuchu istne szaleństwo, Dzisiaj wstałam to boli mnie cała jedna strona brzucha aż po zebra. Wczoraj wszyscy wieczorem po całym dniu chodzenia trochę popili i wszyscy jeszcze śpią a ja już od godziny na nogach bo spać nie mogę :)

A mój malzon wrocil z kawalerskiego kolo 5 ja teoretycznie spalam ale na włączonym czuwaniu a i bez wiatraka byloby ciezko. Wspolczuje dziewczynom co zaraz rodzą nie wyobrazam sobie jak im musi byc ciezko. Ten mi chrapie i śmierdzi menelem to ja juz nie spie od dawna. Poszlam do sklepu wywolalam awanture nie odzywajac się ;) stoję taka zaspana przede mną facet nie przepuszcza mnie ale luz nie ma kolejki duzej za nim wsiska sie przede mnie babcia byłam tak zaspana ze nawet jej nic nie powiedzialam a ten chlop jak na nia sie wydarl czy nie widzi ze tu kobieta w ciąży kultury troche i bluzgi lecą w niedziele rano.... pieknie zaczęty dzień ;)

U nas w nocy była burza. Tak walnął piorun gdzieś, że w życiu nie słyszałam takiego huku, wystraszylam się, a ze mną mała chyba, bo zaczęła się wiercić, i tak noc mialam przewaloną. Na szczęście 25 st jest i wieje wiaterek, to chociaż dzisiaj odpocznę od tej duchoty.

U nas 30 st i pochmurno duszno niemilosiernie nie idzie wytrzymac. Wyszlismy wieczorem nad jezioro ale klapnelismy na tylkach zero spaceru corka tylko poplumkala i do domu. Kolacja zjedzona i proba zasniecia o 20 mojej corki bo w srode szkola koniec laby i buszowania do 22 czas sie pomalu przestawiac :)

No u mnie na deszcz z tego co widziałam pogodę do końca tygodnia się nie zanosi:( wręcz przeciwnie po 37 stopni:( Ja dopiero skończyłam obiad na jutro gotować bo wcześniej nie da rady wytrzymać w kuchni

reklama
Ja niestety juz kilka nocy z rzedu spie po 2-3 godziny. Budze sie, nie moge znalezc dobrej pozycji - beznadzieja :(
O dziwo - jakos egzystuje. Nie wiem jak to jest ale nie potrzebuje snu w ciagu dnia. Czyzby organizm przygotowywal sie do bezsennych nocy po porodzie?
Odliczam dni do mojej kolejnej wizyty, juz za tydzien!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry