reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja dzis popralam z mężem dwa wózki, kojec, bujaczek recznie. Ehh. Wczesniej co sie dalo do pralki wrzucilam a budy recznie. Dobrze ze swieci slonce to poschnie. U nas dzis tylko 29st ☺. Pierzecie wasze Nowe wózki? Pamiętam post młodej mamy ze dopiero po wypraniu gondoli zeszło uczulenie u jej dziecka.
eee no nigdy nie prałam i teraz tez nie mam zamiaru. dopiero jak sie ubrudzi czyms, chociaz poprzednie gondole prałam dopiero jak wystawiałam na sprzedaz. nie zebym była jakims brudasem, czym to male dziecko ma je wybrudzic :) gorzej pozniej ze spacerowka :)

Hmmmm ja wozka prac na 100% nie bede ale np moja posciel juz piore w jeleniu ale to dlatego ze jak cos piore dla malej to mam tego za malo i wale przescieradlem albo czyms ale no przy moim starszaku musialam prac w jeleniu nawet moje ubrania bo jak mial stycznosc zaraz uczulenie i powiem wam troche trwalo zanim wpadlam co go uczula ale ten moj terrorysta to nawet na lovelle byl uczulony wiec nie wiem moze to domena wczesniactwa

No jakiś czas prałam syna rzeczy osobno w jelpie.dużo później sporadycznie dorzucalam jakieś spodenki ciemne do naszych. Teraz kupiłam Jelenia bo tani był. W drugim m-cu wyszło mu uczulenie na udach. Stosowalismy oilatum. Nie szalałam specjalnie ze sterylnoscia ale ogólnie lubię mieć czysto w domu. Sama jestem alergikiem astmatykiem ale nie jestem w tej chwili na lekach od 2lat. Syn chyba przejął geny męża bo pomimo że choruje to alergii nie ma a i testy skórne są negatywne. Teraz kolejne dziecko i szansę na alergię są 50/100. Stąd moje parcie na karmienie piersią.

hej dziewczyny :-) czytam że źle znosicie upały... ja oprócz tego że jest mi ciężko bo duszno mi jest to czuję się świetnie. nie puchnę. ja wypijam w ciągu dnia ze 3 litry wody. lekarz na ostatniej wizycie jak zobaczył moje wyniki to nie mógł wyjść z podziwu bo mam wyniki jak olimpijczyk a nie kobieta w ciąży która co 2 dzień musi coś zwymiotować....

pozdrawiam

Hejka nadrabiam wczorajsze zaległości bo wczoraj to ani chwili na laptopa nie miałam M w końcu się za coś wziął tylko szkoda że ja teraz całe mieszkanie w kurzu i czeka mnie porządne sprzątanie dziś bo mam wrażenie że wszystko zakurzone:( U mnie wczoraj też straszny upał ale tak byliśmy zaaferowani tym wszystkim że szczerze nawet nie odczułam że było tak ciepło...

reklama
Ja spacerki rez mialam w nocy ale pod zimny prysznic w nocy bylo 27 stopni a o 7 rano 30 . jeju juz jest 9 sierpien lada chwila bedzie wrzesien niby sie ciaza ciagnie a jednal leci ten dzien za dniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry