reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja wczoraj poszłam spać z bólem głowy. Magnezu mi gin nie przepisał. Biorę sama 2tab tyle starcza żeby mnie skurcze nóg nie lapały. te magvity czy magne podobno wchlaniaja sie w 90% bo to leki nie suplementy. A z brzuchem nie mam problemow.W pierwszej ciazy było gorzej. Może te pestki dyni i słonecznika pomagają. Jem właściwie codziennie. U mnie na parterze 24 st ale ja staram się nie gotować w te upały. Nie prasowac. mam rolety zew zamkniete od strony slonecznej. na pietrze 27 st. Dajemy rade. A na obiad dzis pizza.

Moj to taki obojetny sie zrobil nic mu sie nie chce gorzej jak baba w ciazy ;) My zaraz lecimy na zakupy do Primarka bluzy kupic dla corci i moze cos jeszcze wypatrze bo moja panienka juz w srode do szkoly. Az wspolczuje tym dzieciom w te upaly w lawce siedziec :(

Moj to praca komputer i miec swiety spokj. Na piwo pracy z kolegami no bo przeciez on pracuje i nalezy mu sie teraz mial nocji i juz zapowiedzial mi ze jedzie nad wode ze znajomymi. Wie ze ja nie pojade bo dla mnie jest za cieplo i sie boje ze cos mi sie tam stanie ale nawet nie pomysli zeby mlodego zabrac albo zebysmy po prostu cos zrobili razem no bo przeciez upad goraco on nie bedzie w domu siedzial. Poplakalam sie ze zlosci a on jeszcze wariatke ze mnie robi ze mi odwala w ciazy no ale kurcze to nie chodzi o ciaze tylko o to ze jest glim egoistycznym palantem

Po mnie zaraz przyjezdza kolezanka wpadlysmy na pomysl ze klimatyzowane centrum handlowe to dobry plan na te upały ;) jakbym nie byla w ciazy smarzylabym bym sie z przyjemnością nad wodą i nawet nie pomyslala o spedzeniu dnia w c.h. A ten z wiatrak w nocy na najslabszych obrotach tak dmuchal ze przysnilo mi sie ze mnie ktos zamknal w chlodni i sie obudzilam i go wylaczylam heh. Ogolnie nawet dobrze spalam tylko znow mi wiezadla dokuczają rosneee. A wy jakie plany na ten upalny weekend?

Claudia zabiła bym go chyba:-)))
Sylka no ja w domku lezakuje z mężem przed tv u nas jest moja siostrzenica na weekend 12 letnia wiec mamy oglądać jakieś bajki i grać w simsy:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Eh Claudia wspolczuje i w zupelnosci rozumiem. Musisz sprobowac z nim porozmawiac w dobrym momencie bez krzyku i placzu jak sie uda moze dotrze. Ja uwazam ze w związku konieczne sa rozmowy a jak to nic nie daje to juz nie wiem :/

reklama
Ja właśnie u fryzjera siedzę i włosy farbuje. Ale dziś grzeje ale i tak wydaje mi się że całkiem dobrze znoszę te upały prawie tak jak przed ciąża może trochę gorzej, a jak by na to nie patrzeć to brzuszek mam już spory.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry