Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewel przy kolejnym dziecku już organizm bedzie pamiętał i aż tak nie bedzie bolec jutro mAm zamiar poobserwować ruchy i skurcze bo czasem mało sie rusza albo mam zanudzi skurczy a 13 idę położnej i muszę mieć czarno na białym żeby wymóc dodatkowe usg dla spokojności
Finkemma mój mąż dziś po pracy pojechał. Ze mną do lekarza wróciliśmy wiec ona fru na laptopa a potem po prostu się położył i zasnął bez żadnego przytulania wolałam go żeby pokazać rzeczy jakie przyszły z apteki to mówi jutro zobaczę, tez zła. Jestem... Jutro będę focha miala).
Kinia 2 tabletki 3 razy dziennie. Heh wyprowadzam się poki co razem z mezem jeszcze mi nie podpadl uciekamy z wawy ale tylko kilkanaście km. Wracam do swojego rodzinnego miasta. Tez bym wolala przed porodem wiec mam nadzieje ze chlopakom nie bedzie sie spieszyc i wytrzymają dopóki im pokoju nie urzadzimy ah te hormony wariuja ja poki co jakos je trzymam na wodzy
Moj wraca z pracy i zamiast ze mna troche czas spedzic czy z corka On za tel do mamusi i 2 h wisi i gada . A mnie to wkurza bo teraz jak tak goraco nigdzie sie nie chodzi czekamy na niego a On ma totalna wyginke . Dzis sie zebralysmy na ten basen wiec jakos zlecial ten wieczor ale wczoraj tez tel do mamusi i spanie do 22. I jeszcze do mnie pretensjie ze sie go czepiam .