reklama

Listopad 2015 :)

A ja mam wrażenie ze ani nospa ani magnez na mnie nie działają... W sumie mnie nie ciągnie ale skurcze mam te braxtony nie miłe strasznie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel przy kolejnym dziecku już organizm bedzie pamiętał i aż tak nie bedzie bolec jutro mAm zamiar poobserwować ruchy i skurcze bo czasem mało sie rusza albo mam zanudzi skurczy a 13 idę położnej i muszę mieć czarno na białym żeby wymóc dodatkowe usg dla spokojności

U mnie od 4 dni to takie mocne juz te ruchy nawet kopniecia bardziej, ja usg mam dopiero 11 września. Wiec jeszcze trochę

Ja sie stresuje bo zaraz 3 trymestr i tak mało czasu do końca jednak póki dziecko we mnie to jakoś czuje sie bezpieczniej taki lek przed rozwiązaniem

Finkemma mój mąż dziś po pracy pojechał. Ze mną do lekarza wróciliśmy wiec ona fru na laptopa a potem po prostu się położył i zasnął bez żadnego przytulania wolałam go żeby pokazać rzeczy jakie przyszły z apteki to mówi jutro zobaczę, tez zła. Jestem... Jutro będę focha miala:)).

Kinia 2 tabletki 3 razy dziennie. Heh wyprowadzam się poki co razem z mezem jeszcze mi nie podpadl ;) uciekamy z wawy ale tylko kilkanaście km. Wracam do swojego rodzinnego miasta. Tez bym wolala przed porodem wiec mam nadzieje ze chlopakom nie bedzie sie spieszyc i wytrzymają dopóki im pokoju nie urzadzimy :) ah te hormony wariuja ja poki co jakos je trzymam na wodzy :)

reklama
Moj wraca z pracy i zamiast ze mna troche czas spedzic czy z corka On za tel do mamusi i 2 h wisi i gada . A mnie to wkurza bo teraz jak tak goraco nigdzie sie nie chodzi czekamy na niego a On ma totalna wyginke . Dzis sie zebralysmy na ten basen wiec jakos zlecial ten wieczor ale wczoraj tez tel do mamusi i spanie do 22. I jeszcze do mnie pretensjie ze sie go czepiam .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry