Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewel super ze ok zelazo sie podniesie to jest wiatrak mąż mi z pracy przytargal bo jak nie mieli klimy to ratowaly im one życie. Smiesznie wygląda ale dobrze dmucha na noc ustawie na najslabsze obroty zeby tylka nie przewiac.
Ja mam klimatyzator i taki śmieszny wiatrak dysona chyba dziś włączę bo duchota okrutna ale i tak wam nie zazdroszczę u mnie dziś około 25 było i padam
U nas jutro ma byc najcieplej i caly przyszly tydzień nie lepiej ponad 40 st. Wymiekam nie ruszam z domu w ogóle. O zaslabniecie nie trudno. Jak mam taki wiatrak to moze znajde sile na porządki graciarni. Za jakies dwa miesiace sie wyprowadzamy pewnie a ja w lesie. A sil coraz mniej...
Hej ja dziś cały dzień na pełnych obrotach nie mówiąc ze mój M zwołał na jutro kolegę i chcą ścianę burzyć normalnie ręce opadają na dodatek nabiegałam się po sklepach mam już dość dopiero się wykąpałam już jestem mokra a u nas jutro też ponoć ma być najgorzej... Ewel a jakie żelazo dostałaś???
Dziewczyny ja mam ten magnez magne b6 myslicie ze dawka 3 razy dziennje po dwie tabletki to noe jest duzo? Chyba dobrze zrozumialam doktorke jak mi napisala 3x2?