reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Zapotrzebowanie w magnez w ciąży to 700 mg a o tak z tabletek mało sie wchłania coś około 30% wiec tyle ile bierzesz to nawet za mało ja biorę 1200 magnezu 4 tabletki nagnezu plus jedna z witaminami b complex i moja tableta z programu

Nie za duzo ja tyle biore :) a przyswaja sie niewiele. Mama290 sam proces przeprowadzki to masakra a u nas jak dobrze pójdzie bedzie to pod koniec pazdziernika lub listopad czyli albo przed samym porodem albo chwile po. Troche sobie tego nie wyobrażam. Wiekszosc z was juz ma szafki lozeczka itd a ja nawet jakbym kupila to nie wiem gdzie wstawić :/. Katarzyna podziwiam za energie ja wyszlam z domu po 8 wrocilam po 12 i pozniej spalam pol dnia :D

Ja whszlam do lwkarza o 18.30 i normalnie matki miałam mokre od upału he pot się lał po pupie :)
Kinia magnez wpływa np na skurcze mięśni na ciągnięcia w ciąży szybsze bicie serca zapobiega temu. Dobra dawkę masz.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Sylka ja szczerze nie mam wyjścia bo mojego M doprosić się o coś to trzeba mieć dużo szczęścia więc skoro powiedział że zrobi to ja już jestem w stanie wszystko znieść:)
Dzięki Ewel ja w poniedziałek się dowiem czy mi coś się podniosło mam nadzieję tylko że nie spadła jeszcze bardziej

reklama
Ja biorę magnez bo nie biorę nospy brzuch mi twardnieje ale już Orawie wogole nie ciągnie i wogole sie lepiej czuje bo jednak magnez i potas jest bardzo ważny dla organizmu i skurcze łydek nie łapią Sylka ni cóż no to good luck chyba bym sie wolała wyprowadzić przed porodem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry