reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gosik musiasz zrobic jeszcze raz mocz zanim bedziesz szla do lekarza przed badaniem dobrze sie podmyj i oplucz i nasikaj najlepiej jeszcze pod prysznicem bo mi tez wyszlo 2 razy bialko a jak powtarzalam to juz do nie bylo podobno to moze byc blad labo a jak dalej bedzie to bedziesz miala kontrolowane cisnienie 2 razy dziennie bo bualko w moczu odklada sie z zawysokiego cisnienia czyli powyzej 140 albo z uszkodzonych nerek

Gosik musiasz zrobic jeszcze raz mocz zanim bedziesz szla do lekarza przed badaniem dobrze sie podmyj i oplucz i nasikaj najlepiej jeszcze pod prysznicem bo mi tez wyszlo 2 razy bialko a jak powtarzalam to juz do nie bylo podobno to moze byc blad labo a jak dalej bedzie to bedziesz miala kontrolowane cisnienie 2 razy dziennie bo bualko w moczu odklada sie z zawysokiego cisnienia czyli powyzej 140 albo z uszkodzonych nerek

Zanim bedziesz szla na badanie moczu to dzien wczesniej postraj sie wypic ok 3 litrow zeby przeplukac nereczki

Białko w moczu może być fizjologiczne lub świadczyć o zakażeniu układu moczowego czy zatruciu ciążowym. Zatrucie właśnie jest przy wysokim cisnienieniu wtedy się puchnie. Ale jak. Ciśnienie ok to widać nie od tego :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Pytałam bo moja gin powiedziała, że liczne szczawiany w moczu są wskaźnikiem odwodnienia. Na razie powtórz badanie, ale pij więcej i zakwaszaj organizm (woda z cytryną, żurawina)

Wlasnie wrocilam z basenu godzina chlodzenia w fajnej zimnej wodzie .Basen kryty luksus tylko dla mnie dla corki i dwoch lodkow :) chyba wszyscy sie praza na odkrytych i jeziorach :D do domu ledwo dojechalam oslabienie na maxa chce snikersa!

Gosik koniecznie powtorz badanie i nie denerwuj na zapas. Przedstawiam wam mojego nowego przyjaciela myślę ze dzieki niemu ta noc bedzie wyjatkowo przyjemna ;)

Załączniki

• 1438976692130.jpg
    1438976692130.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry