reklama

Listopad 2015 :)

Oj ja sobie zrobilam prawie godzinny spacer od lekarza do pracy - o ja glupia :P dalam jakos rade.
Posiedzialam tam chwile i nie dawno wrocilam do domu.
To co jest dzisiaj, ten upal to miazdzy ale nic juz nie marudze bo za pare dni moze byc zimno :D

reklama
W naszym miescie nigdzie nie mozna dostac wiatraka tak ludzie wykupuja . Mamy jedzen ale to corka z niego korzysta ja leze w bieliznie bo i tak co chwile pod prysznic wchodze .

Hej dziewczęta,

na mazurach troche posiedzialam tam przyjemniej w te upaly noce są fajne chlodne.
Wczoraj wrocilam do Wawy i to gorąco mnie zaatakowalo strasznie wczoraj zemdlalam raz, a dzis juz 4 razy mialam odjazd w drodze do lekarza. Niestety okazalo sie ze jestem odwodniona malo mam tego potasu magnezu i mam sie nawadniac nie wychodzic z domu.
Cos potwornego wyszlam na zewnatrz 3 kroki zrobilam i juz czuje ze brzuch mnie ciagnie w dol i nic nie slysze nagle bialo przed oczami mroczki i tak 4 razy dzis, lekarz powiedzial ze nagle mi cisnienie wzrasta stad mi przestaje brakowac powietrza w płucach, serce wali jak szalone. Straszny ten upal w tej wawie nie spodziewalam sie takich skutkow upalu pierwszy raz w zyciu cos takiego mam a o dzidzie zaczelam sie tez martwic zeby tylko jej tlenu nie brakowalo bo jak mi brakuje to jej chyba tez......

Musze nadrobic wasze pisanie z calego tygodnia. Ale teraz sie poloze i przespie.

Agami przepis na salatke fajny ale nie lubie fasoli. Zaraz sobie zrobie na drugie sniadanie mocarele z warzywami . Glodna jestem jak cholera to chyba z pol kilo pomidorow wciagne :)

Do tych sałatek warzywnych warto dorzucać wedline czy rybę. Ja kupowałam tez łososia wędzonego na gorąco. Mieszkam nad morzem to mam pod ręką śledzie wędzone. Mają najwięcej Wit d.

Kinia mnie niedlugo tez ta nieszczesna glukoza czeka...czekam az sie ochlodzi to pojde zrobic u mnie na 7 juz musze byc i do 9tej czekanie... ja juz wole jak jest zimno nigdy wiecej ciazy w lato :)
Latam wszedzie z wiatrakiem nawet do kibla :)
Mama32 uwazaj na siebie pij duzo i lez i odpoczywaj i bedzie ok :)

Ja mam to samo chodze w samej bieliznie a pot leje sie strumieniami przechodze z pokoju do pokoju i juz mam ciemno przed oczami na dwor nawet nie mysle wychodzic wszystkie okna pozaslaniane. Do tego boli mnie zab ten co mi dzisiaj robil a to byla taka malenka dziurka robota na 15 minut nie wiem co tak

Mama32 współczuję tych odlotów. Wiem jak to jest bo też już dwa razy odpłynęłam. Jak wychodzisz z domu to staraj się żeby ktoś Ci towarzyszył tak na wszelki wypadek.
Dziewczyny sprawdzałam prognozy i jeszcze przez cały przyszły tydzień ma być tak gorąco. No ja uwielbiam lato i upały, ale w ciąży mi to nie służy. Mam nadzieję, że takie ładne lato będzie też w przyszłym roku. Wtedy z córcią będziemy się chlapać w baseniku na balkonie :-) Ale będziemy mieć wczasy na wypasie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry