reklama

Listopad 2015 :)

Niestety ja w poprzedniej zwymiotowalam i nawet mi krwi nie pobieraly musialam robic raz jeszcze
Co do hemoroidow albo zylakow to nie juz sie ogladalam a poza tym bola mnie kosci nawet przy dotyku no nic zobaczymy we wtorek.
Ja juz dzisiaj u dentysty bylam wyobrazcie sobie ze w czasie ciazy zrobily mi sie dodatkowe dwie dziurki a chodze regularnie wiec ja cala ciaze zeby lecze strasznie sa slabe , poszlam tez pobrac krew na morfologie i juz siedze w domu i pot leje mi sie po dupie nawet jak siedze

reklama
Agami przepis na salatke fajny ale nie lubie fasoli. Zaraz sobie zrobie na drugie sniadanie mocarele z warzywami . Glodna jestem jak cholera to chyba z pol kilo pomidorow wciagne :)

Niestety ja w poprzedniej zwymiotowalam i nawet mi krwi nie pobieraly musialam robic raz jeszcze
Co do hemoroidow albo zylakow to nie juz sie ogladalam a poza tym bola mnie kosci nawet przy dotyku no nic zobaczymy we wtorek.
Ja juz dzisiaj u dentysty bylam wyobrazcie sobie ze w czasie ciazy zrobily mi sie dodatkowe dwie dziurki a chodze regularnie wiec ja cala ciaze zeby lecze strasznie sa slabe , poszlam tez pobrac krew na morfologie i juz siedze w domu i pot leje mi sie po dupie nawet jak siedze

oj widzę, że nie jestem sama z bólami miednicy...

przez ten upał jestem taka poddenerowowana, wszystko mi irytuje, co chwilę prysznicuję się ale to pomaga na chwilę. Takie upały są fajne, ale jak się nie jest w ciąży i można poleżeć na słońcu, siorbać zimne piwo ..... potem pojadę po wyniki glukozy i chyba pawia puszczę na samą myśl że mam to powtórzyć. nie da rady jakoś inaczej to zbadać?
muszę starszemu kupić podręczniki, znacie jakąś tańszą księgarnie internetową? podliczyłam i wydam na książki 450 zł. syn idzie do 5 klasy. jeszcze dziś mąż przyjeżdża na tydzień, już oczywiście się przez tel pokłóciliśmy co za dzień :crazy:

Oj gosik wspolczuje alcji z glukoza :/ w pracy bylam ze dwie godziny ale tam to super przyjemnie w klimie :) prawie sie za ladą juz nie mieszcze fuck! Ale nawet spoko mi sie pracowalo. Teraz zdycham w domu. Znow dzis palcem nie tkne niech to juz sie skończy :/

Gosikkk jest alternatywa, ale chyba powinnaś uzgodnić to z lekarzem, należy zbadać poziom hemoglobiny glikowanej, wynik po paru dniach a sprawdza cukry z ostatnich 3 miesięcy, ja też to badanie brałam pod uwagę gdybym nie przetrwała krzywej, powodzenia

reklama
A ja dzisiaj byłam na glukozie i... nie jest taka straszna. Przypomniała mi smakiem takie laski cukrowe z Bożego Narodzenia. Sam cukier i tyle :) wypiłam grzecznie i jutro wyniki. Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Mała mi dzisiaj nieźle harcuje w brzuchu, za to wczoraj była dość spokojna.
Jadę jutro z D. kupić wiatrak do pokoju bo to nie sposób u nas wytrzymać. Spanie dla mnie to katorga ciągle się przebudzam i wiercę. Dzisiaj od 5 nie mogłam spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry