reklama

Listopad 2015 :)

Hej jezuuu upalu ciag dalszy... musialam kawalek z buta isc myslalam ze sie roztopie. Bleh. Jestem po wizycie cała w skowronkach. Chlopaki rosną jak na drożdżach i co najważniejsze równo maja po 800 i drugi 820gr. Wszystko idealnie. Dr zachwycona. Do tego moja szyjka dalej super długa i nawet na male co nieco pozwoliła a z kolei mowi zebym basen sobie darowala jak nie musze bo szkoda kusic grzybska itp. Co do zelaza to mam sie nie martwic i brac co biore poki co. Mowi tez ze w upaly to sie bardzo rozrzedzamy wiec to normalne ale do kontroli. No i dzis miala ta moja dr apogeum ciezarowek wiekszosc takich co juz powinny rodzic albo za chwile i jedna przede mna chlusnela wodami na fotelu :D a przed wejsciem mi mowila ze na ktg maluch spal i zero skurczy i chyba mu sie nie spieszy a jednak heh.

reklama
Sylka super wieści, gratulacje
Ewel masz rację, chociaż moja kruszyna na pewno mniejsza od Waszych maluszków.
Dziewczyny jak z Waszym tyciem ? ja stoję w miejscu, ale te 2kg to raczej przesada u mnie, powinnam w końcu ważyć więcej, gorzej, że w tym upale głównie piję i to wodę

Ja tez jestem 6 na plus ale to chyba ok przy tych moich dwoch dorodnych facetach :) Aleali a ty jestes naszym ewenementem i ciężko nam sie wypowiedziec. Te dwa kg to ewidentna waga twojej małej łożyska i wód. Nic poza tym ale jak jej pasuje taki domeczek to co poradzić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry