reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja po dniu spędzonym na basenie było super na pewno lepiej niż w domku:)
Sylka gratuluje wizyty to te twoje chłopaki duże będą jak tak szybko na wadze przybierają:)
Ja już 11 kg na plusie ale mnie to nawet nie rusza jem wszystko na co mam ochotę i będę się cieszyła jak później coś z tego zostanie:)

Mi dr radzi omijac baseny :( i wole sie jej słuchać ale kocham plywac trudno odbijemy sobie później. A w weekend na dzialce nadmuchamy ;) ja byłam na gobalowce w 14tc spoko bo to nie wysoka górka. W sumie tam chyba ciut chłodniej teraz. Po dolinach pochodzcie tez pięknie i nie trzeba dlugich tras robic :)

Ja tez uwielbiam plywac i basen jak ostatnio bylam swietnie sie czulam w wodzie tak mi dobrze. Na plecach plywalam troche zabka relax jak dla mnie pierwsza klasa. W piatek ide znowu . Boje sie tylko o skurcz lydki bo mnie codziennie ciagnie ta noga oby nie na basenie . Ale ratownicy jak plywam to spaceruja sobie w okol basenu albo siadaja blisko wody . Zawsze tak robia jak ciezarna w wodzie. Normalnie siedza w swoim pokoju tyle ze sciane przeszklona maja.

reklama
Tez chodzę pozno spac specjalnie bo jak ide na maksa zmeczona to przesypiam grzecznie noc a na siku to prawie przez sen chodzę. Teraz sie mecze i sapie bo nie mam czym oddychać. Zazdroszczę Finkemma i basenu i temperatury :)
A w ogole rany julek moja apka pokazuje 107 dni do porodu. A odjąć dwa tygodnie to jest juz tylko 93 aaaa czad!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry