reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja jeżdżę na odkryty choć 15 min od bloku mam zalew ale tam nie wejdę do wody bo tam jest dopiero zbiorowisko bakterii chociaż przed otwarciem sezonu jak sanepid robił badania to w nim najczystsza woda ze wszystkich kąpielisk w Krakowie

U mnie 98 ale ja myślę że może koło 80 jeszcze:P:D
Ale powiem wam że tym razem mój M się tak niecierpliwy codziennie mi mówi czemu ten czas nie leci szybciej choć ten miesiąc strasznie szybko mi leci...

Ostatnia edycja:
hej, powtórzyłam mocz i nie ma białka, gin mówił że czasami tak jest i dobrze, że powtórzyłam. Zeby nie było kolorowo, mam grzybka znów, przepisał mi jakieś globulki i mam 2 razy w tyg. aplikować. W ciągu 4 tygodni utyłam 100 gram .... czyli od początku 4 kg na plusie, a mała waży już kilogram :-) ponoć w szpitalu w którym zamierzam rodzić od września będzie zoo :-) no i łożysko mam nisko ale już nie nachodzi na ujście szyjki :-) yupiiiii :-)

reklama
A mi zostalo Cos okolo 10 tyg bo tu cc robi sie 2 tyg przed terminem. Planuje tak na 25-27 pazdziernik ale to i tak zalezy od lekarza to On poda mi najopowiedniejsza date :) ale 27. By mi pasowal :) polozylam sie o 22 nie wiem po co wszyscy spia a ja oczy jak 5 zl . Bedzie ciezka noc . I jeszcze z M. Sie poklucilam ze ciagle do mamusi swojej wydzwania a dla mnie czasu nie ma . I mam foch i nie gadam z nim i nawet dodknac mnie nie moze :/ jak dzieci zrobilam mur z koldry heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry