Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś brzuch nie ciągnął dawał spać to upał meczyl spryskiwaczem się psikalam cuda na kiju ale nic nie dawalo jakoś trzeba przetrwać gdyby nie upały to bym tak nie narzekala)
U mnie wczoraj po południu coś popadało ale później było jeszcze gorzej nie było nawet czym oddychać... Ja jak się tylko ochładza na polu to zasypiam bo w dzień nie jestem w stanie się przespać
Ewel za 11 tygodni możesz rodzić, to już niedługo ;-)
A ja przesunęłam wczoraj meble, zrobiłam z mamą 55 słoików ogórków a teraz idę robić leczo, kiepska pogoda dodała mi dziś skrzydeł
Aleali ale mnie pocieszylas :-)) serio co to 11 tygodni przy tym jak minęło 26:-)Dzieki
A mi te upały nie dają nic zrobić... Miałam porządkować w szafkach ale mam lenia, wczoraj zmieniłam pościel, wstawilam pranie. A dziś byłam już w sklepie po drobne zakupy i siedze sobie przed tv)
Ja do konca sierpnia dostalam zwolnienie z pracy od mojej gin w pl jak wroce do domu to musze to przetlumaczyc i dac im znac dzis ze nie wracam w pon do pracy... wiec po powrocie do uk do konca sierpnia mam zamiar posprzatatc i poukladac wszystko i zrobic liste co musze kupic etc ...
To jest dziwny stan w ciazy na pewno dla mnie, bo ja z reguły zawsze coś musze robić... Nawet mąż mówi ze w weekend zamiast odpoczywać szukam zajęć sobie, a teraz lenie się i nudzę a mimo to nie chce mi się nic:-))