reklama

Listopad 2015 :)

Gosikk, super z tym lozyskiem! Ja bede ogladac swoje w poniedzialek i tez mam nadzieje, ze bedzie dobrze. No i w ogole jestem ciekawa co tam u corci bo juz dawno jej nie podgladalam.
Nie spie oczywiscie i nawet powieka mi nie chce sie zamknac...ehhh to bedzie kolejna "cudna" noc.

reklama
Gosikkk super, ważne, że wyniki dobre i łożysko się podniosło (moje nadal jest nisko, ale też nie zasłania ujścia)
Ewel jak pogoda w Wawie ? U mnie w nocy padało, teraz jest 17 stopni i pochmurno, nie wiem kiedy tak cieszyłam się z ochłodzenia, cudowna odmiana
Angoba chyba wiele z nas źle śpi, ja chodzę do toalety 2-3 razy i ciągle się wiercę w łóżku, upały dodatkowo nas męczą niestety, a teoretycznie powinnyśmy teraz zbierać siły ;-)

O dziwo zasnelam po polnocy i ani razu do wc nie wstawalam :D. Oj juz dawno nie przespalam calej nocy. Corcia w szkole a ja mysle co z soba zrobic, posprzatane na picus blancus obiad udka zapeklowane. Wstawie o 12 do tego brazowy makaron i duzo warzyw. I jak dla mnie nudy bo co tu robic .

Oj to u mnie tak kolorowo nie było duchota do 2 temp na zew 28 o 2 w nocy....teraz w miarę chłodno bo 25 oj jak. Mam dość upałów

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Damy rade jak juz tyle za nami to bliżej tego by upałów nie było :) mi najgorszej w nocy jakoś duszno w dzień w miarę :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel szczerze współczuję, myślałam, że deszcz dotarł też do Ciebie. U mnie padało przed 2 w nocy i od tej pory jest o niebo lepiej. Kasia ma rację "Wasyl" na TVN24 przewiduje znaczne ochłodzenie od wtorku, nareszcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry