reklama

Listopad 2015 :)

Mama_32, to fajnie ze w koncu udalo znalezc gina do konca ciazy, moze jakis bardziej sensowny sie okaze.
Z tymi omdleniami to gorzej, to lepiej isc z kims, lub taksowka jechac, bo w komunikacji miejskiej nie jest zbyt przyjemno.
Wczoraj jechalam takim zapchanym pociagiem do lekarza, ze nawet nie bylo jak zauwazyc ze jestem w ciazy. Dobrze ze potem miejsca sie zwolnili i usiadlam sobie.

reklama
Zaraz zniose jajo :( jak mi sie nudzi, juz kompletnie nie mam co z soba zrobic, nie moge patrzec na tv to lezenie mnie dobija. Probowalam dzis stanac na ta noge i gdzie tam myslalam ze umre z bolu a tak chcialabym juz zejsc ze schodow isc chociazby w parku posiedziec.

cześć.
co do położnej to my mamy swoją na osiedlu wraz z pielęgniarką środowiskową. wygodne to dosyć
a krzywą cukrową miałam zrobić w zeszłym tygodniu ale Jasiu mi się rozchorowała więc nie miałam jak pojechać. będę robić w następnym tygodniu.
ja się od kilku dni ogólnie obijam. nic mi się nie chcę robić. dziś Jasia zaprowadziłam do przedszkola a po powrocie położyłam się i spałam prawie do 13.

Mama miałaś podesłać link do pieluch wielorazowych. takich które polecasz z własnego doświadczenia. ja tak sobie myślę że od września muszę uruchomić machinę zakupową

Kinia w prywatnej klinice miasto obok idę na scan między 28-30 tyg 4d W dorchester tam gdzie znajduje się mój szpital w którym będę rodzic. Majątku aż takiego to nie kosztuje a przynajmniej będę mieć pewność czy wszystko ok i czy to jest na bank 100% dziewczynka niechce doznać szoku poporodowego hehe :)

Mama_32, to fajnie ze w koncu udalo znalezc gina do konca ciazy, moze jakis bardziej sensowny sie okaze.
Z tymi omdleniami to gorzej, to lepiej isc z kims, lub taksowka jechac, bo w komunikacji miejskiej nie jest zbyt przyjemno.
Wczoraj jechalam takim zapchanym pociagiem do lekarza, ze nawet nie bylo jak zauwazyc ze jestem w ciazy. Dobrze ze potem miejsca sie zwolnili i usiadlam sobie.

no wlasnie gorze w komunikacji dlatego staram sie jak musze szczegolnie daleko to taksą. Mam patent i jak ide w miasto to ubieram taka bluzke ktora najbardzie uwydatnia brzuch takze jak dotad dziala i wszyscy mi ustepują wole tak niz sie meczyc ze staniem lub zjechac gdzies na ziemie. Niestety auto w naprawie ale chyba przy tych moich omdleniach balabym sie prowadzic sama, zeby nie spowodowac jakiegos wypadku.

Akurat na ten co chce iść niby 65 f. A ceny są tam od 65- 100

Załączniki

• 1440078954241.jpg
    1440078954241.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
A no duża różnica. Jeden 4d za 65 a drugi za 100 a jaka w nich różnica to niewiem jeden dłużej trwa a jeden jest między 28-30 tyg. Na wszelki wypadek wezmę więcej kasy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry