• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Ja nadal w szpitalu na kroplowkach.do poniedziałku na pewno.przez tą glukoze od dzisiaj robia mi krzywa cukrowa i dobowa zbiorke moczu zeby zobaczyc jak z tym cukrem jest dokladnie.z brzuchem lepiej ale sie stawia.
Glukoze przeszlam ok.byłam samochodem i sama wróciłam.
Jak boli brzuch to lekarz zalecił 3x2 nospe i magnez 3x1.Jak nie przejdzie IP.

reklama
Kasia, u mnie podobnie - są dni, że mam wrażenie, że Mały nic innego nie robi jak bryka, ale są też dni, że tylko delikatne uderzenia czuję (choć tych dni jest stosunkowo mało). Jak jestem bardziej aktywna wtedy mniej ruchów czuję.. ale obserwuj, obserwuj - bo to ważne - i nie martw się na zapas! :)

Krzywa cukrowa już mialam.to co teraz mi będą robić to 1 pobranie z zyly 7 pobrań krwi z palca co ok 2-3 h.też godz po posiłkach.nie wiem jak to badanie się w praktyce nazywa.

Właśnie Was nadrabiam dziewczyny :)
Agami trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby jak najszybciej udało Ci się wrócić do domu.
Jeśli chodzi o krzywą cukrowa to chyba każdy znosi to inaczej ja np.czulam się całkiem dobrze.

Spalam dzis 3 godziny :( Jesli bedzie mi sie to powtarzalo to wykoncze sie przez te najblizsze 2 miesiace...
Tez chce juz miec wizyte za soba i ciesze sie, ze teraz bede miala co 2 tygodnie bo na samej koncowce i mnie jakis niepokoj dopada.

Jeny dziewczyny mnie tak boli zoladek ze zaraz nie wytrzymam .... nie wiem czemu bo nic zlego nie zjadlam
Kinia mnie tak boli 5 dzień żołądek wątroba jelita... Kluje boli uciska, mam wrażenie ze mam w nim za mało miejsca aż...musze zrobić badanie prób watrobowych tak doktorka zalecila i zobaczymy ale wg niej jelita słabo pracują od hormonów... Od ucisku itp. Mecze się a na to nic nie pomaga...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry