Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny zdarza wam się słabiej czuć ruchy??? Bo ja dziś to mam dziwne wrażenie jak by coś było nie tak coś czuje ale bardzo delikatne muśnięcia
Ja mam dobra tolerancje ale bo glukozie zaslablam w poczekalni a reszta dnia wycieta z zyciorysu.
Dzisiaj byl ostatni dziwn w tym tyg w przwdszkolu szwdl ze straaznym rykiem ale pozniej pani powiedziala ze plakal tylko 10 minut antak byl fajny nawet obiadek zjadl . weszlam do sali a on mnie nie widzial siedzial taki boroczek ze swoja podusia bo bylo akurat lezakowanie i taki byl biedniutki. Jeju jak sobie przypomne ze mialam takie ciezkie jego pierwsze tygodnie z tymi moimi uczuciami a teraz jak barddzo go kocham to az sie niemozliwe wydaje.
Nowy ryk bedzie zas od poniedzialku a teraz 2 dni laby psychicznej :-)
Kret zawiera bardzo duzo substancji niebiezpiecznych dla ciezarnych, jak go uzywac to tylko w rekawiczkach gumowych i nie wachac.
Ja nadal w szpitalu na kroplowkach.do poniedziałku na pewno.przez tą glukoze od dzisiaj robia mi krzywa cukrowa i dobowa zbiorke moczu zeby zobaczyc jak z tym cukrem jest dokladnie.z brzuchem lepiej ale sie stawia.
Glukoze przeszlam ok.byłam samochodem i sama wróciłam.
Jak boli brzuch to lekarz zalecił 3x2 nospe i magnez 3x1.Jak nie przejdzie IP.