reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Claudia wspolczuje ze teraz na koniec Cię dopadło jakieś choróbsko, obyś szybko wróciła do zdrowia. I tych kolek jelitowych też Wam dziewczyny nie zazdroszczę. A ja narzekam, że muszę leżeć, przynajmniej nic mnie nie boli, powinnam się cieszyć. Chociaż powiem Wam, że jak tak leże już 5 dzień to jak już wstaje, to zaczynam czuć ten ciężar brzucha, wcześniej aż tak tego nie odczuwałam. Chyba że mi urósł przez te pare dni:P Miłego i spokojnego wieczoru.

Kasiu dobrze ze Ci przeszlo ale wspolczuje i tobie i Claudi na sam koniec przeziebienie ehhh...u mnie pada wieje i zimno raptem 12st w nocy ma byc 8 wrrrz jednej skrajnosci w druga....
Ja jutro na 11.20 wizyta no ciekawa jestem co i jak :)

dziewczyny czy wy macie coś do noszenia na wierzch??? to znaczy jakiś płaszcz ciążowy czy coś w tym stylu. kurcze zostały tylko 2 miesiące a trzeba będzie zainwestować parę stówek w ciepłe ciuchy. może macie coś fajnego żeby podrzucić pomysł

No właśnie też o tym myślałam , lato było i już się skończyło robi się zimno. Dziś byłam w rybaczkach i bluzie zmarzlam na spacerze , będzie trzeba pomyśleć o ciepłej kurdce. Ale jak tem brzuchol upchac w kurtkę :/ ciężko będzie
Przejrzał am szafę to nawet spodni nie mam nie dopne :( na razie pozostają mi sukienki i rajstopy.

Ja kuoilam kardigan ale aż tak ciepły to nie jest... Myślę o jakiejś bluzie polarowej na suwak... Albo o płaszczu w hm na dziale mama widziałam fajny ale nie wiem jaka cena nie wydam fortuny na płaszcz na 2 msc... Bo potem będę wyglądała jak w worku na ziemniaki:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A ja sobie kupiłam jeszcze w maju taki płaszczyk luźny w kappahlu (taki w stylu wojskowym jak maz sie smieje, zielony), mieszczę się i myślę ze dam rade w nim przetrwać do listopada. Jak bedzie zimniej, to sweterek pod niego założę.

A ja mam plaszczyk taki normalny taliowamy po prostu sie nie zapinam jak bedzie zi,niej ubioee cieplejszy sweterek a spudniczki mam ciazowe wiec z tym pasem to mi hrzeje brzuszek bo faktycznie szkoda by mi bylo na ta chwile kupic cos co pozniej mam nadzieje wygladalo by jak worek po kartoflach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry