Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej ,
u mnie w miescie tez jeden szpital, moge jeszcze rodzic w innym oddalonym 20 km , ale chyba sie nie zdecyduje
natalkus to sie roumiemyu mnie maz kiedys jezdzil na dluzej, teraz wraca na weekend i na to sie zgodzilam , ale jak slysze, ze moze go nie byc to mnie normalnie zlosc ogrnia. Ja dlugo nie chcialm drugiego dziecka , bo wlasnie obawialam sie tego jak dam rade.
m powiedzial, ze w razie co wroci, mamy plany, ze moze wtedy jak ja wroce do pracy bedzie dobry moment, bo samej z dwojka dzieci na pelny etat ciezko. Tylko do tego momentu to ponad rok , wiec sama nie wiem mam nadzieje, ze dam rade i ze bedzie mogl brac wiecej wolnego, narazie z tym wolnym oszczedzamy, zeby byl po porodzie jak najdluzej.
fakt pieniadze z tego sa, stac nas bylo na remont czy wakacje, ale czasem sie zastanawiam czy to az takie wazne. z jednym dzieckiem dawalam rade , ale jak bedzie z dwojka to nie wiem, tym bardziej na mame i tesciowa malo co liczyc moge. Na szczescie siotra bedzie wynajmowala mieszkanie na moim osiedlu i sie z nia umowilam, ze przed praca bedzie syna prowadzila do przedszkola, wiec nie bede musiala malutkiego dzieciatka zrywac rano w zimenajlepsza nowina od dluzszego czasu dla mnie bo bardzo sie martwilam o to .
maz wczoraj tez poodkurzal pomyl podlogi, potem wzial syna na rower i przespalam sie 2 godziny w dzien, szkoda ze tak nie jest codziennie heheh
My czekamy na lozeczko:-) ale jeszcze pare dni i bedzie.Stokrotka ja nadal nie mam nic za wyjatkiem lozeczka :-)