• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Wczorajszy dzien u mnie masakra czulam sie jak kupa blehh dzis juz lepiej bo w koncu pospalam :)
Masakra jak teraz te dzieciaki szybko dojrzewaja jak widze nieraz te 16stki umalowane w szpilach to mnie krew zalewa chyba jestem z tych staroswieckich heheh i ciesze sie ze nie mam corki :)
Ja wlasnie zastanawiam sie jak bedzie tym razem przy porodzie bo przy pierwszym mnie nie nacinali min peklam mialam 2 szwy rozpuszczalne i 3h po porodzie poszlam sama siusiu na luzie a mlody byl taki akurat bo 3350 i 53 cm :) chcialabym bardzo zeby i tym razem tez tak bylo ale jakbym miala sie meczyc to niech tna :)

reklama
miniaaa, to zajmij sie mezem :) i korzystaj :) a co do sesji to fajna sprawa

Ja mialam ciezka noc,przed spaniem zjadlam jablko i ledwo co chodzilam. Zoladek bolal, myslalam ze zjade :/ Dobrze ze mialam miete to mi troszke pomogla

Ale czasem nacięcie jest Potrzebne, ja zaczynam mieć skurcze parte z rozwarciem na 4cm i czy chciałam czy nie to musieli ciąć.... Bo poród się zaczął a mała się pchala na świat

Miniaaaaa wszystkiego najlepszego dla synka :) co do dojrzewania to moj syn przyszedł po rozpoczęciu roki i mówi ze już mogą nosić w szkole lekki makijaż hehehe mowię mu ze to chyba dziewczyny a on ze pani powiedziała ze chłopaki jak sie malują tez mogą :) na pyt o dziewczynę odp ze żadna mu sie nie podoba ma 13 lat a jeszcze układa klocki lego hehehe i miech narazie tak zostanie :) ale córka już zapędy ma różowym cieniem maluje sobie pół twarzy :) taki makijaż uskutecznia unie często sie zdążą ze 12 łatki już rodzą od taki kraj

mama290 moja chcesnica tez ma 13 lat i tez podobno jej nie w glowie chlopcy, nie lubi jak sie porusza ten temat a i lego ma skolekcjonowane :-) Jak byla ostatnio to spytalam czy jej kupic nastepne bo tam niby bylo napisane ze do 12 lat :-) to powiedziala wiesz ciocia chyba juz nie wystarczy te co mam. teraz poszla do gimnazjum ciekawe jaki to bedzie mialo na nia wpływ...

Mama są zestawy do 14 i chyba do 16 tak mi sie coś wydaje :) z jednej strony to dobrze ze jest jeszcze taki dziecinny a z drugiej mam nadzieje ze szybciej dorośnie ale jest poważny na tyle ze chłopakami mi sie zajmie moge wyskoczyć do sklepu na róg a jak poszedł do gimnazjum to tez sie bałam u mnie dzieci ida jak maja 11 lat a szkoła wielka ale nowa dopiero co pobudowana kamera na kamerze nawet w toaletach bałam sie i nie spałam po nocach bo to jest publiczna miałam dylemat czy nie posłać go do prywatnej ( czesne 12 tys £ rocznie) ale zaaklimatyzował sie nic nie odwalą bo sie boi ze bedzie w kozie siedział tylko gada ale już pisałam kiedyś np u mojej córki to już dziewczynki maja biust moja płaska deska śle taki topik Ala stanik już nosi bo kumpelki maja a przyjaźni sie z dziewczynka z domu obok razem chodzą do szkoły i klasy tamta jest taka druga ze nogę ma szersza odemnie zachciało sie mojej włosy farbować i zrobiłam jej lekkie ombre na wakacje i lekki róż tak pudrowy na koncówki zmyło sie to po trzech myciach muszę jej teraz te włosy ściąć żeby mi nikt nie marudził ale coraz więcej dziewczyn w szkole ogolonych na zapałkę bo zbierają włosy na peruki dla dzidci chorych

Mam nadzieję że moja córka będzie taka jak ja pójdzie w ślady mamusi :D za mną chłopaki ganiali ale ją czasu nie mialam dla nich. Mialam swoją bandę koleżanek kolegów i to było ważne dla mnie :D Ach i muszę się pochwalić że moja córka to powiedziała mi tak cudowne słowa że aż się poplakalam. "Mamusiu jak będę miała dziecko to będę je tak wychowywać jak Ty mnie " do tego burza hormonów i łzy jak grochy :)

ja jak po zakończeniu podstawówki głowę sobie na czarno pofarbowałam to ojciec w szał wpadł i nie powiem jak to się skończyło :-) a teraz w wakacje widziałam dziewczynki 8 letnie z pasemkami na głowie. masakra. i tego jeszcze mało żeby chłopcy się malowali. świat stoi na głowie

jadę po męża :-) może jakiś sex pokraczny uskutecznimy :-) hehehehe

W de masa dzieci ma włosy malowane różowe całe lub różne pasma. W szkole nie ma z tym problemu. Chlopcy w przedszkolu rozjasniane maja irokezy czy te kolce stojące.początkowo było to dla mnie mega szokiem teraz już tak nie . Przyzwyczailam się .

reklama
Ja swojej to zrobiłam tak delikatnie ze jak ktos sie nie zna na farbowaniu to pomyśli ze od słońca a włosy ma brąz taki ale jak pojechała do Pl to moja babka hehe podcięła bez mojej wiedzy te różowe ktos jej kupił taki zestaw lalkowy i tam jest błyszczyk i cienie różowe wściekłe i tak od czasu do czadu robi sobie pokrake na twarzy czasem wskoczy w moge buty na obcasie ale to takie typowo dziewczęce zapędy w życiu bym nie kupiła takich butów na ulice nie ma co ukrywać dzieci dorastają za szybko a ja pamietam jak wczoraj jak sie rodzili :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry