Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny super gratuluję :-) wniuczka powodzenia w domu z Nadią :-) mała szybko nadrobi i będzie rosła jak na drożdżach :-) sylka obyś szybko wyszła ze szpitala :-)
ja jestem nie źle zamulona najchętniej bym położyła się i miała wszystko w d....
Dziewczyny gratulacje ona13 powodzenia
Wczoraj miałam pierwsze skurcze, ale nie regularne, jakoś później zasnęłam. Ale czuje poród na karku jak to się mówi. Mała się układa i układa, ale oby tam jeszcze posiedziała ze 2 tygodnie
Wczoraj dostaliśmy paczkę od rodziny z Ameryki z ubrankami, piękne ciuszki tam mają, a najważniejsze z fotelikiem maxi cosi nie musimy już kupować, pozostał mi jeszcze wózek do kupienia, wszystkie już pewnie mają, ja jadę dopiero za tydzień kupić
Ja wczoraj wieczorem też solidne skurcze miałam, pierwszy raz takie mocne i częste. Na szczęście jakoś przeszły. Jeszcze chociaż tydzień niech młody posiedzi w brzuszku.