Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze wedlug nich ulanie to nie to samo co refluks.Na obecną chwilę niby go nie ma, ale badanie trwało tylko 7h, a miało 24h być.
Po za tym jakoś nie ufam badaniu, bo twierdzili ze nie było cofnięcia pokarmu ani razu, a przecież raz jej się tak porządnie ulało. Wiec nie wiem.
Bezdechy są krótkie, saturacja nie spada wiec nie ma się co martwić. Jak nie sinieje. Może z tego wyrośnie. Bezdech może trwać 20sek. i wtedy jest problem dopiero. Jestem dobrej myśli. Ale trzeba czekać. Dziś idziemy chyba do domu.
A od kiedy mozna ta marchewke?Polecala ta Pani akademiabebilonu.pl
Mówiła co wprowadzać najpierw, że marchewka od jednej łyżeczki później dwa razy więcej, tak by 5 dnia być cały słoiczek zamiast jednego mleka. Później to samo z jabluszkiem. Następne dynia z ziemniakami ta sama zasada. Następnie winogron, bo na nim oparte są niby zupki dla dzieci(nie wiedziałam). Później zupki i coś z mięskiem. Królik niby bardzo uczula. Gluten powinno się wprowadzać niby osobno i stopniowo. Itp