Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze wedlug nich ulanie to nie to samo co refluks.Na obecną chwilę niby go nie ma, ale badanie trwało tylko 7h, a miało 24h być.
Po za tym jakoś nie ufam badaniu, bo twierdzili ze nie było cofnięcia pokarmu ani razu, a przecież raz jej się tak porządnie ulało. Wiec nie wiem.
Bezdechy są krótkie, saturacja nie spada wiec nie ma się co martwić. Jak nie sinieje. Może z tego wyrośnie. Bezdech może trwać 20sek. i wtedy jest problem dopiero. Jestem dobrej myśli. Ale trzeba czekać. Dziś idziemy chyba do domu.
A od kiedy mozna ta marchewke?Polecala ta Pani akademiabebilonu.pl
Mówiła co wprowadzać najpierw, że marchewka od jednej łyżeczki później dwa razy więcej, tak by 5 dnia być cały słoiczek zamiast jednego mleka. Później to samo z jabluszkiem. Następne dynia z ziemniakami ta sama zasada. Następnie winogron, bo na nim oparte są niby zupki dla dzieci(nie wiedziałam). Później zupki i coś z mięskiem. Królik niby bardzo uczula. Gluten powinno się wprowadzać niby osobno i stopniowo. Itp