Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak pytam bo u nas jak byl katar to przepisala antybiotyk jakby sie pogorszylo. Normalnie takim maluchom przepisuja.Maselko chyba niechcieli dawać. Ona jeszcze nie ma 3mies nawet i może dlatego
Ja mam chrzciny dopiero w maju wiec jeszcze pozniej.NaNa8 życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej dzidzi. Na pewno jej szybko pomogą i wrócić ie do domu a dziecko nigdy nie będzie pamiętał o tego pobytu... ogólnie to coraz głośniej słychać o epidemii tej grypy z bardzo wysoka temp do 42 stopni...
Strach z małymi dziećmi z domu wychodzić...
Ja miałam problem z ropieje cym oczkiem z tydzień... Przemysław prawie bez przerwy ciepłym rumianku również w nocy podczas każdego karmienia pamiętaj jeden gazie jeden ruch po oczku o zawsze od zewnątrz w kierunku noska... pomogło szybko a chwilami miała tak zatkany ze nie mogła oczka otworzyć. ..
Chrzciny dopiero 10 kwietnia późno ale robimy dla całej rodziny a mamy dużą 130 osób i problem z salą mieliśmy... jasno różowy komplet spodnie plus płaszczyk juz mam jeszcze tylko sukieneczka ale nie będę przesadzać... kupię taka żebym mogła jeszcze wykorzystać nie wiem czy będę miała jeszcze dzieci wie nie mam komu zostawiać. ..
Usypianie w dzień daje rade jestem sama w domu jest cicho wiec wózek albo trochę ręce i kończę wózkiem wieczorem robi się marudzi o zazwyczaj schodzi dużo dłużej głównie ręce i kończymy w wózku albo łóżeczku. .. ostatnio w dzień usypia na brzuchu u mnie i tak razem sobie śpimy. ..1