• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Ciężko się pogodzić z kończąca się laktacja... chciałabym jeszcze długo karmić ale w moim przypadku to chyba nie możliwe... moje piersi są juz tak brzydkie do tego pełno ran i zaczerwienienie od wyciskania ciekawa jestem czy jeszcze powrócą kiedyś do swojej formy. Jak ćwiczyć?

reklama
Piersi to w większości tkanka tluszczowa, chyba jako takich ćwiczeń na piersi po ciąży nie ma. Ja karmiłam krótko a od porodu chodzę i śpię w staniku bo nie mogę na nie patrzeć. Nie ma aż tak tragedii ale niestety, asymetria się zrobiła sutki nie wróciły do swoich rozmiarów są małe cienkie rozstepy i opadły o 2cm :(. Ogólnie sama ciąża niszczy biust, nie karmienie - tak mi się wydaje

Wnuczka podoba mi się to co napisałaś o tym, żeby dziecko wszystkiego spróbowało, polizało. My robimy podobnie. Każda z nas robi jak uważa.
mi linia zniknęła jakiś czas temu

mój synek już nosi 74 od 2-3 tygodni, teraz są idealnie dopasowe więc daję im jeszcze z tydzień-dwa :eek: i zakup maty dla niemowlaka piankowej to był strzał w dziesiątkę - już następnego dnia Mieszko załapał obroty z plecków na brzuszek :) i idzie nam ząbek na dole, już widać go przez dziąsło ale mały oprócz hektoliyrów śliny i zjada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry