Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I juz takie kawalki kanapki zjada?Dokładny przepis podam jutro... obojętnie jakie mięso... ono się więcej moczy w zalewie z mleka wody soli pieprzu majeranku i czosnku który wiadomo pomijam jak robie dla małej... I tylko dwa razy gotuje w odstępie 24 godzin po 10 min... wychodzi super mięciutkie wilgotne i spokojnie 4-5 dni można jeść... ja wrzucam od razu pół piersi pół kilo schabu i pół kilo boczku dla męża... chyba ze gotuje dla małej wtedy sama pierś lub schab i zmniejszam ilość przypraw w zalewie... do smaku żeby było łagodne... potem robie taka kanapkę bułeczka maselko i ta wędlinke i daje po kawałku uwielbia...
U mojej siostry malemu tez pocily sie bardzo stopy ale nie bylo to nic zlego, takze nie martw sie na zapas.Wnuczka no niestety to nie był ostatni raz bo dziś znów się uderzyła. Masakra, siadać nie siada a na wszystko mi się juz wspina!! Siusiu zrobić nie ma jak, bo to jest sekunda.
Koleżanki dziecko, 2miesiace starsze, bardzo szybko raczkuje, siada sama, wstaje i stoi super. Dwa miesiące to taka przepaść[emoji14]Ona już jak się nawet przewraca to ładuje na pupie, umię juz się asekurowac.
Zauważyłam że moja mała ma czasem takie delikatnie wilgotne rączki i stopki, znów się będę martwić bo się naczytalam