Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oletka to gratuluje myślę że beta w porządku. Letycja hmmmm ja nie pomogę bety nie robiłam i nie zamierzam bo w poniedziałek idę do lekarza a szukałam informacji w wujku google ???
Dziewczyny czy Was też tak boli głowa??? Ja już nie mogę wytrzymać zaraz łyknę dziecka paracetamol
Wiecie myslalam ze moj bedzie sie bardziej cieszyl a on taki jakis dziwny, mam wrazenie ze zaluje ze bedziemy mieli 2 dziecko taki sploszony sie zrobil nie wiem o co chodzi jak pytam to mowi ze mi sie wydaje i wymyslam i po tym wiem ze o cos chodzi. PrYkro mi bo ja sie tak ciesze.
Witam wszystkie Nowe mamusie I Serdecznie Gratuluję;* Oletka piękna beda
Claudia a mąż musi po prostu przyswoic ta mysl.... Mężczyźni tak mają..... Także nie przejmuj sie i daj mu spokoj hehe nie ze bym bronila hehe
Pozdrawiam Dziewczyny
Madzia wiem ale kurde to takie przykre. Oni wiedza jak sie robi dzieci ale pozniej zdziwieni bo on myslal ze wiecej czasu nam zejdzie a tu 3 cykl i juz