reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Aha. Rozumiem ze To mogło uszkodzić, któryś z tych zmysłów i dlatego badania.
Kupiłam małej ten kubek z którego się pije jak że szklanki, a się nie rozlewa z lovi. Ale nie kuma jak z niego pić :P.
Ze zwykłego kubka nie umie pić,cała się zalewa bo za dużo do buzi bierze i nie połyka tylko jej wypływa

Karolinka tez nie kuma jak pić z lovi. Z kubka jej daje ale trzymam kubek. Ostatnio pila przez słomkę ☺ dziewczyny ja juz w łóżku szok. Dzieci śpią.
Jutro będę chłopakom gotowała pomidorowa myślicie że mogę dać małej? Że słoika jadła juz pomidorowa.

Z tokso wyszLO na szczęście ze mała się nie zaraził ode mnie bo brałam antybiotyk całą ciążę ale dostaliśmy ze szpitala skierowania do specjalistów na wszelki wypadek.

Mam staw rybny na podwórku i tatę zapalonego rybaka z dużym stażem noi męża który łowi ryby od kilku lat...
Godzinę kroilam natkę pietruszki na zimę a przy ostatnim peczku odkroilam sobie pół paznokcia... masakra... trzeba mieć szczęście...

Ja tez miałam podejrzenie toksoplazmozy w ciazy ale na szczęście okazało się ze chorowałam wcześniej...
Lepiej sprawdzić i trochę się przemęczyc i mieć pewność że wszystko ok...

reklama
Pomidorowa pewnie se tak a najlepiej z świeżych pomidorów... wystarczy kilka dobrze dojrzałych zetrzeć na tarce jarzynowej i smaczne i zdrowe... chyba ze lubisz intensywny kolor to możesz też dodać trochę koncentratu... ja robie od dawna lubi pomidorowa chociaż ogorkowej nic nie przebije...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry