reklama

Listopad 2015 :)

Niby na pomidorach można. Ale powiem szczerze że nie można dać się zwariować, żeby już nic nie dawać co ja jem, będę gotowała pomidorową(z koncentratu) to na pewno dam.
Ja mam problem zawsze z wielkością porcji, ile tego dać.
Na obiad jak dajecie Słoik to ten 190ml czy jeszcze coś dokładacie?

reklama
Karolinka tez nie kuma jak pić z lovi. Z kubka jej daje ale trzymam kubek. Ostatnio pila przez słomkę ☺ dziewczyny ja juz w łóżku szok. Dzieci śpią.
Jutro będę chłopakom gotowała pomidorowa myślicie że mogę dać małej? Że słoika jadła juz pomidorowa.
Ja mysle ze tak:) ja samej pomidorowej nie gotowalam ale dodaje pomidory do zupki czasem.

Moj potrafi mojej zupki zjesc sporo ponad 200ml... i to takiej gestej. Obiad dostaje ok 14 jak jest niedojedzony do o 16.zjada mleko a jak sie najada to nie chce jesc. On ma fazy raz chce duzo mleka - tak jak dzis a czasem je wszystko tylko nie mleko.
Ja musze sie jakos ogarnac lepiej z tym jedzeniem dla niego zeby mial bardziej urozmaicone smaki.
A gotujecie zupki/obiadki codziennie?

Moja zje 190 i jej wystarcza. Ostatnio karmienie jej to masakra. Wyrywa łyżkę albo chce wyjść z krzesełka . Teraz wstała na karmienie a ja się rozbudzilam i po spania. Zjadłam 2 apapy a głową nadal boli ...

Niby na pomidorach można. Ale powiem szczerze że nie można dać się zwariować, żeby już nic nie dawać co ja jem, będę gotowała pomidorową(z koncentratu) to na pewno dam.
Ja mam problem zawsze z wielkością porcji, ile tego dać.
Na obiad jak dajecie Słoik to ten 190ml czy jeszcze coś dokładacie?
Ja ten 220 daje ale tez czase malo. Raczej gotuje swoje

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dawalam pomidorowa ze sloiczka i z przecieru takiego w kartonie, ale Antek nie lubi pomidorowej bo kilka razy probowalam i gora.dwie lyzeczki zjadal. Za to jak.bylam teraz tydzien na wsi u dziadka to dawalam mu pomidory takie z ogrodka i bardzo mu smakowaly. Nie mial zadnej reakcji uczuleniowej wiec po troszke mu dalam.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Maselko ja nie spotkałam takich 220ml, z czego one są?

Pokazują wasze dzieci nerwy? Moja ostatnio,strasznie, na każdy zakaz, nie wolno, bebe, reakcje strasznie - wygina się, poplakuje lub beczy aż, i skacze na pupie (z nogami a'la po turecku).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry