reklama

Listopad 2015 :)

Na zimę nic nie mam jeszcze na wiosnę kupiłam spodnie z szelki plus kurtka w sam raz na jesień jeśli nie będzie za małe... zobaczymy też myślę o tym stoliku... może się nim zainteresuje i zostawi mój stolik w spokoju...

reklama
Ja lecza mam dosyć mój rodzice mają też paprykę i z tego co zostaje ze sprzedaży robimy leczo... juz mi się znudziło... polecam paprykę faszerowana mięsem mielony z ryżem... dokładnie takim jak na gołąbki... jak lubicie leczo to wam na pewno też będzie smakowac...

Mleko trzy razy y na dobę z dodatkiem manny... po 180-220 ml plus rano manna z owocami potem jajka lub jogurt z owocami lub serek waniliowy... potem obiad i na kolacje płatki jaglane z owocami...

NaNa8 długo si ciągnie u was ta asymetria. A w czym się teraz objawia? Jak Twoja mała się rozwija? Zawsze była na podobnym etapie do mojej.
Moja w sumie od 2 miesięcy doskonali chodzenie przy meblach. Przemieszcza się pomiędzy meblami i chwile postoi sama bez trzymania.

My też mamy kontrole u rehabilitanta ale raz na miesiąc- dwa do rozpoczęcia chodzenia...

A kardiologa też mamy na wrzesień z powodu niedowagi.

No dalej widać ze skraca lewą stronę i niby to ze tą nóżkę ustawia do zewnątrz to tez powód asymetrii.

Mała chodzi przy meblach, ogólnie dawno już, ale rzadko żeby się niczego nie trzymała, nauczyła się kucać i ciągle to ćwiczy, szczególnie jak mowie " zejdź "(jak stanie przy krześle) to ukucnie a jak nie patrzę to wstanie, taka spryciula. Pije z kubka treningowego bo z niekapka jeszcze nie kuma, ale wczoraj już sama zjadła te owoce wyciskane bo tak zawsze ja jej do buzi dawałam.teraz piła jak że słodki. Trzyma sobie sama butelkę z mlekiem, umię otwierać szafki, pięknie gryzie mimo że są tylko dwa zeby (ino jakie kawałki duże), to że nerwus i wszystko robi z siłą juz pisałam. Znów ciągle mama, mama, tata, mama, baba i czasem sobie krzyczy aaaaaaa.
Przechodzi tunelem z namiotu i zbiera wszystkie okruszki, a nawet włosy czasem się zastanawiam jak ona to tam widzi.
Zaczepia wszystkich stykając na nich ee ee
i umie pokazał "nie nie" jak mowie do niej nie wolno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry