Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My teraz kontrola rehabilitacyjna, później to samo ale w innym miejscu, kontrola kardiologiczne i okulistyczna oraz neurologiczne w jakimś tam czasie ehhhhhhhh.
Gosikkk no właśnie coś takiego szukam, co można rozłożyć i złożyć ale żeby grało
Nana gra :-) ma 3 poziomy głośności. I jest muzyka. Mamy wersje Polsko angielska i jest super nawet dla średniaka. Jest mini laptop,telefon,organu i książeczka. Potem wkleję link.
Kurtkę i spodnie. Kombinezon jeszcze nigdy się u mnie nie sprawdził. Ani u starszej, ani u małej w zeszłym roku. Zimy mamy słabe więc zwykle dzieci ubieram w cieplejsze spodnie i zimową kurtkę a jak na sanki to wtedy nieprzemakalne spodnie, ale kto wie czy będzie śnieg??
Ja kupilam w tamtym roku kombinezon, był za duży i leży w szafie wiec jak będzie dobry (miesiąc temu był luz) to go wykorzystam bo nówka, a szkoda kasy na następny
Ja kupiłam kombinezon i spodnie i kurtkę. Zastanawiam się nad takim misi owym kombinezon em na jesień.
Nana ale zazdroszczę :-)
Podaje młodej rano kaszkę mannę a na wieczór kleik lub malinową jedną miarę.