reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No i stało się, już mam katar, czuje się jak na grype i czasem w gardle czuje coś nie tak.
Myje często ręce, pije coś od grypy i kupiłam dziś coś na katar. Mam nadzieje ze małą ominie :(

U nas tez przeziebienie pijemy imbir z cytryna i miodem a na mic mleko z maslem i miodem. I duzo cebuli. Oo moze syrop z cebuli zrobię. A mlody dzis mi pod drzwiami siedział i stekal bo chcial na spacer. A zimno i lalo...no ale poszlismy, dziecko szczesliwe.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez przeziebienie pijemy imbir z cytryna i miodem a na mic mleko z maslem i miodem. I duzo cebuli. Oo moze syrop z cebuli zrobię. A mlody dzis mi pod drzwiami siedział i stekal bo chcial na spacer. A zimno i lalo...no ale poszlismy, dziecko szczesliwe.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom
Smiesznie to musialo wygladac jak tak czekal na ten spacer pod drzwiami :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będę tej mojej teściowej komentować bo szkoda czasu... U nas na razie spokój z chorobami wszyscy zdrowi... w zeszłym tygodniu trochę mnie zawialo nie mogłam się ruszać szybko amol usługi nalewka lecznicza na spirytusem mojego taty szalik na dwa dni a na noc gorąca herbata z wódka tak rozgrzeje od środka rano już byłam zdrowa i ja i mąż córka narazie zdrowsze przez kilka dni coś jej gwizdalo w nosku ale przeszło samo..

Jutro znów sama w domu mąż ma kolejne w tym tygodniu zebranie w W-wie... dobrze ze mama się zajmie mała podczas moich korepetycji chociaż dwie godziny odpoczne...

reklama
A zimno i lalo...no ale poszlismy, dziecko szczesliwe.
ja też wczoraj wieczorem mimo ulewy szłam, bo młody już w domu wysiedzieć nie umiał

dzisiaj poszliśmy na ranny spacerek
padało ale przynajmniej było jasno :)

współczuję chorób taki teraz czas będzie już niestety
dlatego się zastanawiam, czy nie przeciągnąć karmienia piersią jeszcze na te kilka miesięcy
czy karmi któraś jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry