reklama

Listopad 2015 :)

U nas narazie zero postępów, zero nowości, może jakiś skok rozwojowy. zaczęła sobie mówić (śmieje się ze- ) "po chińsku". Chodzenia jakoś nie doskonali, przestało ją to interesować...
Dzisiaj zimno ale bez deszczu, wiec może wyjdziemy

reklama
U nas na razie doskonali siadanie i klekanie na kolanka przy meblach itp. On jest taki mały ( tak mi sie wydaje ;)) i nie umiem wyobrazić sobie, ze mógłby zacząć wstawać. Dziś kolejna osoba na rehabilitacji mnie zaczepiła i mówi " ile ma, pewnie pół roku?" Taa, za miesiąc i 3 dni skończy rok ;) i widzę jak juz zapamiętuje miejsca, rzeczy i sytuacje rożne i osoby pamięta. Normalnie dzieci są jak gąbka chłonne wiedzy i nowych doznan.
A dzis mlodemu zrobilam makaron. Mialy byc zacierki alr jakieś spore wyszły ;) dodalam do zupki i zjadł ze smakiem.
Muszę sie podszkolić w makaronie bo nigdy jeszcze sama nie robilam, no dobra, na studiach ale nie oszukujmy sie kiedy to bylo...
[emoji4]

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Co znaczy w rajstopach milej niż w samym kombinezonie? Przerazilam się ze ktoś gole dziecko wkłada w sam kombinezon! Hehe
Założyłem rajstopy i spodnie. Rozglądam się za butami zimowymi

reklama
No to jak zwykle wyjdzie, że ja ubieram bardzo lekko. Rajtuzek jeszcze nie- nadal tylko legginsy, body+ bluza i i przejściowa kurteczka. U nas +10...
Buty trzewiki za kostkę.
No czapkę już ubieram :))

Rajtuzki zwykle zakładałam starszej córce gdy oscylowało w granicach 0.

Kombinezonu na razie wcale nie mam. Przymierzam się do zakupu cieplejszej kurtki żeby zakładać na samo body

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry