reklama

Listopad 2015 :)

dobre buty dla dziecka są drogie. 150 to jeszcze nie tak źle. Ja starszej kupiłam za 260...masakra...
Ale ja lubię dobre buty...
Malej chce do 200 kupić...ale poczekam aż noga urośnie do 18stki.

reklama
po starszej mam super butki zimowe, ubrane dwa razy bo wtedy nie było śniegu i całą zimę przechodziła w trzewikach za kostkę.
Tyle, że rozmiar 20...
Więc teraz będą za duże, a za rok za małe...

A NaNa ten kombinezon co nie użyłaś w zeszłym roku masz dobry? Ja starszej kupiłam w zeszłym roku kurtkę i myślałam, że na styk będzie bo była z luzem, a tu rękawy ledwo za łokcie...Tak te dzieci szybko rosną...

My potrzebujemy dwa foteliki więc kupiliśmy nowy fotelik Chicco go one i drugi używany maxi cosi priori. Narazie jeździ w chicco i mam wrażenie że jest ciut za ciasny, jak założę jej kurteczkę zimową.

Też w tym tygodniu planujemy wybrać się po buciki zimowe dla małej. U nas półbutki ma w rozmiarze 20. Myślę, że kozaki kupię 21, bo faktycznie ciepła skarpeta dojdzie. Planuję zakup bucików Elefanten.

Malaja gratuluję ząbków. Nasza zatrzymała się na dolnych jedynkach i reszty nie widać.

Ja nie mam z tym problemu wszystko małej kupuje nowe a potem jak wyrośnie piore prasuje i pakuje i na strych z nadzieją ze przydadzą się dla kolejnej córci... ale zdaje sobie sprawę ze najlepiej z punktu widzenia ekonomii byłoby utrafic na paź lub lis to wtedy na pewno wszystko się przyda... może nie będzie z tym problemu w końcu w lipcu kolejna część 50 twarzy Greya

Kurtka z wiosny sporo za długa teraz ledwo się zapinana o rękawach nie wspomnę...
Ja kupiłam 22 kozaki z zary takie ciepłe z misiem... I futerko do kompletu mam nadzieje ze będzie jej ciepło w te najgorsze mrozy... tez chciałam wziąść rozmiar większe ale były strasznie wielkie producenci biorą pod uwagę ze to buty zimowe i robią he znacznie większe i dłuższe od trzewikow w tym samym rozmiarze... bynajmniej te które ja oglądałam.... do futra czapka szalik rękawiczki i buty i prawie 500 zł masakra...

Wnuczka no to moja starsza- czterolatka waży 14 kg :))) Ale mi to nie przeszkadza...wręcz przeciwnie. Ja zawsze byłam poniżej norm wszelkich, a teraz może za wysoka nie jestem, ale przy wadze 49 kg czuję się dobrze...Więc pewnie po mnie moje dziewczyny takie drobiazgi :)
A jedzą nie mało i z wielkim apetytem.

Elefanteny buty są wg mnie rewelacyjne i w dobrej cenie. Super pracują ze stopą, zginają się tam gdzie trzeba, są miękkie ...naprawdę fajne buty. Starsza miała 3 modele, mała na razie ma papućki z elefantena.
Bartek dla mnie odpada...nie pasują mi ich buty- jak dla mnie za sztywne.
Lubię buty Emell

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry