reklama

Listopad 2015 :)

Moja tez ma bardzo wysokie podbicie i mamy ten sam problem dlatego kupiłam butki na zasadzie traperow dzięki czemu można poluzowac sznurówki i nóżka wchodzi wszystkiego na suwak niestety odpadają...

reklama
My dopiero przygodę z butami zaczynamy, ale te co kupiłam jej odpowiadają bo chodzi w nich tam i z powrotem :).

Malaja Kombinezon musze przymierzyć ale chyba będzie za mały... Sprzedam bo z matkami jeszcze i kupię inny bo co zrobić. Tylko u mnie ciężko z tym hehe

Wczoraj mojej małej lekko przebił się pierwszy ząbek- górna jedynka.
Dziś usłyszałam, że zgrzyta zębami (??) patrzę, a tam już trzy :) 24 godziny i taka zmiana :))

11 miesięcy nie miała zębów a tu nagle trzy na raz i czwarty w drodze...
No i dobrze bo już się martwiłam...

Moja jeszcze długo będzie jeździć w kołysce i długo jeszcze nie będzie miała 9 kg. Jest bardzo filigranowa...
Mam nadzieje, że noga jej urośnie trochę bo nie mogę dostać butów 17 zimowych a te co ma teraz to takie trzewiki nie-ocieplane.
Gratulacje zabkow!
Nam tez wyszła gorna jedynka i przebily sie dolne :)
Mlody tez drobny, wazy 7.550 kg

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie.mi co Zakładacie na dwór na pupę? Rajstopy i??
Mam dużo leginsow/getrow ale czy nie będzie w tym zimno? Bo tak to daje albo,jeansy albo takie polarowe spodnie lub takie podobne.

Spiworki i wkładki do wózka planujecie kupować?
Zobaczę jaka będzie zima, bo to nigdy nie wiadomo. Mam tą osłonę od wózka, kocow i kocykow od groma. Do tego kombinezon, wiec poczekam jak to będzie

reklama
Ja na razie nawet kombinezonu nie planuje kupować. Kupię jak zima będzie mroźna. Śpiworka nie kupię bo moja juz teraz w wózku jeździć nie chce więc szkoda mi pieniędzy.
Ja ubieram legginsy i czasami rano jak było blisko zera to ubrałam na górę spodenki dresowe. Rajtuz nie lubię- chyba, że do sukienki

Buty Emell niestety mogę kupić tylko będąc u rodziców na śląsku bo tam jest sklep. Raz kupiłam przez internet

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry