Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja brałam witaminy i syn nie dość że urodził się z brakiem większej części czaszki nie ssał piersi to ma problemy mięśniowe I zaburzenia Si. Do tego jest problem z nowym jedzeniem. Oczywiscie rzadnych owocow procz jablek. chwała bogu jest mięsny a pierogli blee. Więc reguły nie ma.Gdy zobaczyłam że bije już serce uspokoiłam się.Stres bardziej szkodzi ciąży a że wpadły zaraz mdłości to nie ma czasu myśleć.
Moja siostra urodziła w wieku 37 lat i nie brała witamin.Lekarz powiedział że jak je dużo owoców i warzyw to nie trzeba.Syna urodziła dużego i zdrowego.To było jej największe dziecko.Skacze jak piłeczka i wszystko wcina. Zaoszczędziła sporo pieniążków bo jak wiecie jest to kosztowne a z tych tabletek to i tak przyswoimy jakieś 30%?.Ja na razie biorę folik. Potem zobaczę.
Na razie jestem aktywna. Sporo rzeczy nauczyłam męża po to żeby mnie w tej drugiej ciąży i po porodzie wyręczał.W końcu to ja będę pocięta i obolała, wstawać będę co 2-3h na karmienia przewijania a on będzie spał.Więc niech mi pomaga.Przerabialiśmy to przy pierwszym dziecku na 38 m a teraz mam ponad 100. Pamiętam jak wrzucił mi ciemne dżinsy do białego prania-myślałam że zabije.W ogóle w ciąży jestem spokojna, wszystko wybaczam, szybciej się wyciszam...ale po porodzię mam nerwaaa!Po przejściach z pierwszym dzieckiem nauczyłam męża nawet prasować
Niestety jak dawałam z siebie 150 % to siadł mi kręgosłup-dyskopatia - 2 lata rehabilitowałam. Więc w domu mam równouprawnienie.