reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam łóżeczko przy lozku . Tam dostaje mleko i tam fika, a na wsi zasypia ze mną na łóżku i przenoszę do turystycznego. Późno mi zasypia , tera jeszcze się rzuca na łóżku.

Wnuczka czemu co masz zrobić ze zasypia o 21???

Malaja no to będzie wesoło, ale pewnie z tego wyrośnie, byle szybko

reklama
dziewczyny a czym teraz myjecie dzieciakom włosy? ja nie myje swojej codziennie, a chciałabym, żeby nie miała jakiś brudnych & tłustych... włoski co raz dłuższe i u nas problem z suszeniem dlatego teraz codziennie nie myje

Co zrobić żeby było już tak zawsze... Usypianie dziecka o 23 czy 24 na sile naprawdę jest bardzo męczące i flustrujace... bo ja o tej godz ledwo ba nogach stoję... a tak to można dokonuje jeszcze cis w domku zrobić poleżeć w wannie książkę poczytać... SUPER...
Niestety czwórki nie odpuszczaja znowu płacz w nocy wiercenie jęczenie i od pierwszej razem z nami...

Moja ma gęste włoski mąż kiedyś myl codziennie teraz myje raz na dwa lub trzy dni nigdy nie zakładałam czapki.... myje w Nivea... włoski schab dosyć długo mimo dokładnego wycierania ręcznikiem... z godzinę minie zanim są zupełnie suche... nie ma co myć codziennie bo wtedy głową się przyzwyczaja i jak raz się nie umyj to są bardzo tłuste... zima po co dziecko na codziennie biega z mokra głową to nic przyjemnego....

Kiedyś mylam codziennie , teraz raz na 3 czasem nawet na 4 dni, zależy co i jak. Myjemy w Ziajce dla dzieci , włoski się nie przetluszczaja jak do tej pory . Myślę że jakbym tydzień nie myla to i tak były by ok :P

Malaja u nas też czwórki nie dają spokoju.

Bardzo duże bardzo długo się wyzynaja trójki w między czasie już dawno wyszły... mała bardzo marudzi i w dzień i nocy nawet nurofen nie pomaga na zbyt długo ale przecież nie będę jej podawać co dwie godz... do południa nic nie jadła... po południu niewiele...

reklama
Moja zasypia przed 20 i wstaje o 6. W dzień ma drzemkę min 2 h. Nie chce jeść moich zupek od kilku dni. Tylko słoiczki toleruje. Chleb tez jest beee. Zjada masło i wędline. Jogurty za to jadła by tonami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry