reklama

Listopad 2015 :)

U nas chyba bylo ok 6 st. Mialam problem jak go ubrać. Pod kurtkę tylko body i cieniutka bluzka a na glowe czapka nie z tych najcieńszych ale i nie przesadnie gruba. Rękawiczki szybko zdjął ale o dziwo ręce miał zimne jak lód. Jak wróciliśmy nie był spocony a na spacerze był bardzo zadowolony.
Ale widziałam sporo dzieci w takich ocieplaynych grubych spodniach.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślę,że czasem potrafię przesadzić z warstwami ale to przy mrozie. Ale jak teraz zacznie się tak wiosennie robić to najbardziej zdradeliwy okres i będę miała dylematy z ubieraniem.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

My tylko Wit.D . Ale ja coś kicham od rana :(.

Ja też mam problem z ubieraniem . Teraz jak jest ciepłej to zakładam kurtkę zamiast kombinezonu, body dl r, bluzę lub bluzkę cienka (zależy ile stopni) , rajstopy i spodnie.
Nie mogę odrazu całkiem jej porozbierac bo zachoruje, muszę stopniowo .
Mam dużo body z kr r . Muszę zacząć jej zakładać bo są całkiem nowe i mi szkoda.
Tak jak siebie nie mogę jej ubierac bo ja noszę tylko krótki rękaw i kurtkę . Nigdy rajstop nie nosiłam pod spodnie , czapka tylko na narty :P

Dziewczyny jak tam u Was z kamieniami ? Zmieniło się coś ? Jakaś nowość weszła s?

Ja dalej karmie co trzy godziny ,
Nowości nie mamy za bardzo ,
Bo naleśników Nie lubi :(

Zauważyłam że moja mała pokazuje nerwy ! Nie dość że robi na złość to jak ją przytrzymam za rękę to mi tupie albo próbuje się wygiac do tyłu ! Masakra jakaś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry