Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas chyba bylo ok 6 st. Mialam problem jak go ubrać. Pod kurtkę tylko body i cieniutka bluzka a na glowe czapka nie z tych najcieńszych ale i nie przesadnie gruba. Rękawiczki szybko zdjął ale o dziwo ręce miał zimne jak lód. Jak wróciliśmy nie był spocony a na spacerze był bardzo zadowolony.
Ale widziałam sporo dzieci w takich ocieplaynych grubych spodniach.
Myślę,że czasem potrafię przesadzić z warstwami ale to przy mrozie. Ale jak teraz zacznie się tak wiosennie robić to najbardziej zdradeliwy okres i będę miała dylematy z ubieraniem.
Ja też mam problem z ubieraniem . Teraz jak jest ciepłej to zakładam kurtkę zamiast kombinezonu, body dl r, bluzę lub bluzkę cienka (zależy ile stopni) , rajstopy i spodnie.
Nie mogę odrazu całkiem jej porozbierac bo zachoruje, muszę stopniowo .
Mam dużo body z kr r . Muszę zacząć jej zakładać bo są całkiem nowe i mi szkoda.
Tak jak siebie nie mogę jej ubierac bo ja noszę tylko krótki rękaw i kurtkę . Nigdy rajstop nie nosiłam pod spodnie , czapka tylko na narty
Pogoda niestety sprzyja chorobom. My jutro mamy szczepienie młody na szczęście zdrowy. Ostatnio tak szaleje w dzień, ze o 19stej pada. Nie chce jeść kolacji tylko mleko wieczorem.
Dziewczyny jak tam u Was z kamieniami ? Zmieniło się coś ? Jakaś nowość weszła s?
Ja dalej karmie co trzy godziny ,
Nowości nie mamy za bardzo ,
Bo naleśników Nie lubi
Zauważyłam że moja mała pokazuje nerwy ! Nie dość że robi na złość to jak ją przytrzymam za rękę to mi tupie albo próbuje się wygiac do tyłu ! Masakra jakaś