reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzis leze i nie robie nic czuje sie lepiej .... ohhh dziewczyny nie wiem gdzie to usmiechniete mamy z reklam haha :-) one chyba nie maja dzieci obowiazkow etc :-)

reklama
Dokladnie wczoraj rozmawialm z kuzynka i sie smialysmy. Mowi sie ze ciaza to taki stan wspanialy taki piekny ale jakos nikt nie wspomina o nogach jak banie wiecznym zmeczeniu nudnosciach zgadze, wiecznym przeziebieniu, opuchnietej twarzy. Porod to duchowe doznanie bol jak cholera puszczaja zwieracze i leci wszyctko kazda dziura. Tak iscie wspaniale duchowe przezycie hahahahah

Mi jak na złość znów wyszło jakieś uczulenie i chyba się zadrapie na śmierć i niestety wszystkie prace dzisiaj w rękawiczkach masakra jak ja tego nie lubię:(

Kinia a jak się czujesz? O ktorej usg? Ja dzis sie lenie caly dzien nie robie nic poza bukietem z żelek dla mlodych :) i slub na szczęście na 19 wiec moze po calym dniu nie robienia nic mam nadzieje ze wytrzymam do oczepin.

Sylka87 jesli leze i chodze jest ok ewentualnie usiade na sofie natomiast siadanie na krzesle nadal sprawia mi bol... usg mam we wtorek na 8 rano chyba ze ktos odwola to jestem pierwsza na liscie zeby zadzwonili ...wiec moze byc wczesniej. ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry