reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Czesc ja wlasnie czekam na kolejna wizyte u GP. A jutro scan. Czuje sie lepiej po weekendzie i po leniuchowaniu .... chyba siedzenie w pracy przed kompem na mnie zle wplywa bo wczoraj chcialam sobie poszperac na kompie odnosnie wozkow i po 10 min wszystko znowu zaczelo mnie bolec plus zawroty glowy i chec wymiotow

Wyciągnęłam dziś ubrania ciążowe i .... muszę kupić nowe !!!! :( Spodnie mi lecą z tyłka... czyli jednak mniej przytyłam niż w poprzedniej - muszę z ciekawości porównać książeczki ciążowe.
Planów poza zakupami online brak, no może troszkę ogarnę dom, w środę mam badania labo a w piątek gina. Taki plan na ten tydzień.

Wszystkiego naj dla naszych maluszków - tych w brzuchu i tych poza nimi :)

Hejka mi po weekendzie ciezko was nadrobic :) ja mialam bardzo intensywny weekend w sb nalazilam sie za kiecka ale kupilam nareszcie :) M buty mlodemu koszule pozniej u moich rodzicow grill w deszczu :) w ndz cala z tesciami pojecjechalismy w gory do Karpacza i z mlodym do Western City ale mial zabawe no i na koniku musial pojezdzic bo to kocha :)
Wogole na Sniezce i w kotlinie jeszcze snieg lezy masakra ale bylo goraco :) wrocilismy po 20 i zaraz padlam :)
Ja dzis pazury a jutro fryzjer bo trzeba sie do ladu doprowadzic przed tym weselem :)

Ja już nie mogę się doczekać wizyty ale jeszcze tydzień szybko zleci w środę muszę iść też zrobić badania modle się tylko żeby mi znowu anemia nie wyszła...:( Ja dzisiaj w planach zakupy bo otworzyłam szafki w kuchni a tam mało co więc zaraz zabieram się za robienie listy i w drogę a czuje że już jest tak ciepło na polu że nie bardzo mi się chce:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz w domu okazalo sie po badaniu moczu ze mam duzo bialych i czerwonych krwinek mam jakas infekcje wyslali probki do laboratorium co dokladnie to jest zeby mogli zaczac mnie leczyc a ze jestem w ciazy bedzie to troche ciezkie.... jutro mam scan szyjki a w srode wyniki badan co mi jest. Jeny mam nadzieje ze to nie zaszkodzi dziecku tak sie boje...m

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry