reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Finkemma wiesz ja jestem bardzo słaba, niestety jem już mniej (dużo owoców) a to chyba nie jest wystarczające, w środę robię badania zobaczę czy wszystko jest ok.
Kinia nie martw się, ciąża to nie choroba, ale jednocześnie stan bardzo wyczerpujący a nasze organizmy są znacznie słabsze, dziewczyny mają rację, lepiej teraz wyleczyć wszystko, żeby przy porodzie nie było niespodzianek.

Kinia tego to nie dojdziesz gdzie coś złapała ja w całym swoim życiu chyba tylko 3,razy miałam infekcje pęcherza i nigdy w ciąży a ocet możesz o ile nie wypijesz całej butelki duszkiem :) ja połówkowe mam 25 tez trochę czekania mi zostało

A ja wizyta dopiero za tydzien we wtorek czeka mnie glukoza a pozniej za 4 tyg połówkowe mój bąbel jakiś ostatnio cichutki mam nadzieje ze wszystko tam u niego oki :)

Kiniasw nie wiem czy ocet można ale ja wczoraj zjadłam kuleczki śledziowe w zalewie octowej i jakbym mogła to bym całą tą zalewe wypiła tak mi smakowała :P :P

Ja mam miesiąc cały zawalony wizytami i badaniami za tydzień wizyta u gina później 22 połówkowe a dwa dni później wizyta u endokrynologa:) Ja mam dzisiaj ochotę na jakieś ciasto z owocami i coś czuję że dzisiaj sobie nie odpuszczę:D:)

w ciąży wszystko można tylko z umiarem :-) a ocet najlepiej jabłkowy ( bardzo zdrowy i posiada dużo witamin i mikroelementów )

kina infekcja to nic strasznego :-) za to nie leczona może mieć poważne konsekwencje dla Ciebie i twojego dziecka

mama poproszę o ten link tylko niech to będzie coś fajnego :-) ja po prostu nie wiem od czego zacząć. więc poleć mi takie które będą dobrze chłonąć i są przyjazne dla dziecka. kupować będę dopiero po połówkowym też mam jakoś koło 20 czerwca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry