reklama

Listopad 2015 :)

No chyba ze wzgledu na tyle cc robią te skany. W sumie to chyba będzie czwarta cesarska no nie? A slyszalam ze przy trzeciej juz SA bardzo ostrozni. Ja siedze u rodziców mały pojechał z tata do teściowej a ja odespalam noc choć mała dalej bardzo ruchliwa. Obok leza truskawki aebuz i ciasto z rabarbarem a ja zarzywam relaksu na kocyku wśród stokrotek

reklama
Dziewczyny a u was jak z tymi rozciaganiami?

Mnie wczoraj tak rwało i ciagneło, że większość dnia musiałam przeleżeć lub ewntualnie siedzieć bo ruchy wzmagały bolesność. Pierwszy raz miałam tak silne rozciaganie - normalnie czułam, ze we wszystkich kierunkach mnie ciągnie, na boki do pachwin, do góry i do bioder. Była cudna pogoda a ja leżałam. A jak się wyrwałam na spacer to szybciej wróciłam niż wyszłam.

Kinia ja wzięłam udział w badaniu spring sie nazywa wpływ witaminy d3 na wzrost kości u mnie robią jeszcze dodatkowy scan w 38 tyg rutynowy zeby określić wagę dziecka mniej więcej wiec takie rutynowe ścany mam 3 w 12,20 ,38 dodatkowo mam monitoring blizny i dlatego bedą te kolejne usg i mam wizyty u consultanta który poprowadzi mnie ryzyko ocenili mi na 75% rozejścia sie blizny ale narazie bez mierzenia mam nadzieje ze spadnie bo inaczej czeka mnie ostatni miesiąc w szpitalu czego chce uniknąć ja będę rodzic w princes Ann ten szpital był w programie na tlc porodówka albo na BBC one born z chłopakami miałam około 20 scanow wiec już nie robią na mnie wrażenia te częste wizyty

Dziewczyny a ja dalej sie tak zle czuje glowa peka do tego mam dreszcze i gesia skorke a tu upal za oknem ide sie przespac malego siostra zabrala do dziadkow jak mi nie przejdzie to chyba podjade na ip...:(

Mi po pierwszym scanie powiedzieli ze dopiero na polowkowy mam sie umowic bo wszystko ok ale mialam te bole moj GP wyslal mnie na scan wiec wychodzi na to ze bede miec 3 plus jeden w pl pod koniec sierpnia. Ja corcie rodzilam normalnie dzieki Bogu

Kurde dziewczyny jestem tak zdenerwowana ze az sie trzese ktos ukradl nam w nocy z garazu nowe rowery moj i mojego meza zaplacilismy za nie dosc sporo juz nie mam sil co robic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry