reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U mnie nie widac ale jak przyloze reke to czuje no i corka jak ucho do brzucha przylozy to slyszy te kopniaczki. Ja dzis z rana na bazarku bylam nalatalam sie i kupilam pycha arbuza i czeresnie to dzis sobie pojemy :)

Ja wcześniej brałam witaminy z dha ale wysłałam swojego i kupił mi zwykle wiec narazie jem więcej w jedzeniu olej lniany oliwa i ryby
Natalkus ja w pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć w 16 tyg taki porządne kopniaki to po 20 tyg ale to nie jest norma każda z nas będzie miec inaczej szczególnie szczupłe babeczki jak byłam na grudniowym wątku to sie dziewczyny pokłóciły o ruchy bo jedna drugiej wmawiał ze to jelita heheheh przynajmniej jak sie dIecie rusza i kopie człowiek ma trochę pewniejsza głowę ze wszystko gra :)

Sylka mnie tak ciagnelo tydzien temu az do ud ale tez klucia mialam w brzuchu i poszlam do doktorki ale pow ze nic sie nie dzieje ze macica sie rozciaga wiezadla itp nospe mialam brac jak by bolalo. Na wszelki wypadek zrobila mi wymaz z pochwy i dala skier na bad moczu ale wszystko wyszlo bardzo dobrze. Od 4 dni mnie znowu kluje ciagnie wczoraj mialam.wrazenie jak by w brzuchu sie cos zaciskalo tak.skurczalo i po 5 min puszczalo troche sie zmartwilam tym czy to.nie skurcze...ide dzis na wizyte co prawda moja doktorka jest na urlopie ale ide do.innego tez dobrego lekarza.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny u mnie dziś zalatane do południe dopiero teraz mam chwilę żeby poczytać co tam u was dziś słychać:)
Ewelisia ja też byłam troszkę zawiedziona że znowu chłopak ale teraz się cieszę byle by był zdrowy a jak to mówią synuś raczej mamusi przynajmniej u mnie w rodzinie tak jest:)
Ja biorę tą pregne i jedną i drugą ale w przyszłym tygodniu mi się skończy i idę do apteki żeby mi coś poleciły...
Co do kopniaków to czuję bardzo nisko ale szczerze nie zauważyłam żeby było je widać może przez to że rzadko kiedy zdążę zobaczyć:)

Ja tez na razie biorę pregna plus i Pregna dha ale jak już mi się skończy to chyba przerzuce się na femibion Natal plus bo taniej wychodzi a skład podobny.
Ja powoli się pakuje bo wieczorem wyjeżdżamy na urlop.Planujemy jechać na jeden dzień do Wrocławia a potem do Szwajcarii Saksonskiej w Niemczech i Szwajcarii Czeskiej. To takie fajne góry trochę jak nasze stołowe tylko większe. Czuje się bardzo dobrze i z medycznego punktu widzenia tez jest wszystko super wiec mam nadzieje ze trochę sobie pospacerujemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry