reklama

Listopad 2015 :)

Nad morzem w sumie rzadko sa mega upaly bo tam zawsze jednak wieje. Ja zaluje ze do wody nie wejde jedynie do kolan;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czemu nie?

Ja też się wybieram nad morze. I też nie wejdę do wody, ale głównie dlatego, że nie mogę patrzeć na siebie w stroju kąpielowym ;)
Zresztą na basen chodzę często, ale do morze wchodzić nie lubię (nie tylko polskiego)

reklama
Kasia kapalas sie?
Ja dzis nie zrobilam wiele obiad ugotowalam 2 prania,zmienilam posciel i umylam podgloge na balkonie i padam....mecze sie okropnie jeszcze ten upal

Ewel to i tak nie mało. Ja w ciąży tylko raz myłam podłogę. Mąż myje. Zresztą zwykle to on myje, a teraz to ja się za to nie chwytam.
Ale też posprzątałam całe mieszkanie, byłam na dwugodzinnym spacerze z córką i kupiłam sobie obrus :)
A potem obie spałyśmy dłuuugo

Teoretycznie nie bo wchodziłam do wody po kolana ale M nie był by sobą jak by mnie nie zmoczył twierdzi że jak wszędzie będę widziała że szkodzi dziecku to coś zaszkodzi ale oczywiście założyłam tylko dół od stroju a tak to mam taką przewiewną bluzkę na ramiączkach za tyłek więc ją ubrałam:) Nie odważyła bym się jej ściągnąć jak to niektóre babki sobie chodziły z brzuchem na wierzchu

Chyba goraco bardzo tez w Krakowie dzis pewnie jak u nas 30 st.
Reszta pewnie dzis odpoczywa albo sprzata czy gotuje he

kinia ja wlasnie wczoraj wieczorem mailam dziwny klujacy , rozpierajacy bol w pochwie i mam tak co jakis czas. a czasem klucie w prawym dolnym rogu brzucha . stokke xplory v4 ma fajna cene wlasnie . ale wozeczek ladny :)

reklama
Ja cały dzien na polu mokotowskim pod drzewkiem. Super przyjemnie. I poki co mnie nie boli. A ten bol czy cos pipki tez mam więc pewnie normalka :). Ja jak woda bedzie ciepla planuje sie kąpać w morzu. Morze akurat jest dosc czyste o ile to nie zatoka. Na basem tez w koncu musze zaczac chodzic bo moj kregoslup padnie. Lactovaginal profilaktycznie i bedzie ok. Chyba ze ktos cierpi na czeste nawroty to wtedy grzybkow to wtedy lepiej chuchac na zimne. Ale mi sie spać chce od tego dotlenienia się:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry