reklama

Listopad 2015 :)

Tez do nich zaglądam czasem ale obiecalam sobie ze juz mie bede. To nie miesci mi sie w glowie ze w przeciagu kilku dni tyle zlego. Zresztą ze w drugim trymestrze takie problemy i to u tylu dziewczyn :( Nie chcialam wam pisac zeby nie stresowac tych co nie zaglądają tam ale jak juz wyszlo... nie rozumiem nic z tego. Czemu tak sie dzieje :(

reklama
Tez czytałam mam nadziej ze na połówkowym wszystko będzie ok bo chyba sie zestresuje przed wczoraj miałam problem zby znaleść tętno bo dzidek kręcił sie w kółko poczułam takie kopniaki w niego ze dałam sobie spokój bo chyba sie nie podobało

Kinia jednej z dziewczyn pekl pecherz plodowy i odeszly wody lezy w szpitalu male szanse na uratowanie dzieciatka ale jakies sa.... Przyczyna podobno byla infekcja innej na polowkowym okazalo sie ze dziecko ma wade serca powazna i zmarlo ale nie wiem jak czy nagle czy sama przerwala ciaze nie pisala...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kinia nie wiem ja tez nie rozumiem pisala ze robili wymaz bo chyba od infekcji pekl a co do serca to niestety chyba sa wady ktore widac dopiero na pozniejszym etapie... Jak czytam o polowkowym to na to wychodzi ze wtedy nie ktore parametry serduszka widac dopiero bo jest na tyle rozwiniete tak jak i przeplywy np przez lozysko....
Musi u nas byc wszystko dobrze nie ktore z nas juz polowkowe maja za soba i jest ok wiec u reszty tez bedzie;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

oj, to jest aż nieprawdopodobne, że aż tyle nieszczęść na raz.

Ja też zajrzałam i z tego co doczytałam to wielu dziewczynom wyszły też niekorzystne markery na badaniach prenatalnych.

Jeny ja sie tak denerwuje teraz ja polowkowe mam dopiero 16.07 a codziennie mam taki mega wysilek ze szok moze powinnam odpuscic i zostawac juz w domu tak sie denerwuje nie wiem co robic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry