Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie od kilku dni pogoda dziwna niby ciepło, ale pochmurno czasem słonko wyjdzie. Dobrze ze przynajmniej nie pada bo niecierpie deszczu. Może się zbiorę i pójdę na jakiś spacer czy plac zabaw z córką
Aaa taka.jednodniowa wycieczka. Tez tak właśnie z mężem lubimy jak ma wolne pojechać gdzieś na cały dzień. To polecam ci jechać też bo to zaraz obok 5 min do portland tam też jest ładnie. Tydzień temu właśnie zrobiliśmy sobie wycieczkę na portland i potem bormouth. Kinia ja nie byłaś w Durdle Door to tam kiedyś pojedz tam kręcili piratów z Karaibów. A to ty mieszkasz w bristolu? Jak się nie mylę
My rano bylismy nasz stary naroznik oddac do caritasu bo jest w dobrym stanie i moze komus sie przyda i zaraz przywioza mi nowe sofy bo jednak kupilsmy sofy a nie rogowke znowu. I czeka mnie kolejny remont chce corce zrobic nowy pokoj. Taki juz dla panienki bo teraz ma taki dla 4-5 latki. Ale nie chce mi sie w te upaly tego balaganu znowu.sama sobie wybrala meble i kolor scian. Beda takie mebelki tylko lozko troche inne. I jasno pistacjowe sciany.
My leniu****emy na ogródku działkowym. Mąż z synem śpią w hamaku a ja mam święty spokój :-)
Czy któraś z Was używała fasolki do karmienia również do spania w ciąży? Wiem, że są takie specjalne duże pod brzuch ale nie chcę takiego wielkiego rogala.
Ja mam rogala do karmienia i spis z nim. Nie jest pewnie taki wygodny jak ta wielka poducha ale podtrzymuje mi brzuch i chyba nie będę się pakować w jeszcze jedna poduche bo chyba nawinal się samochód dla mnie wiec czeka nas większy wydatek
Mi się właśnie auto zepsuło. Temp. silnika doszła do końca skali. Na szczęście do domu nie było już daleko ale przy 30 C na dworze musiałam jechać z rozkręconym na maksa ogrzewaniem