Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj Mąż ma pracę przez cansil pracuje właśnie na Plaży, dopilnować tam porządku i czystości. A ja właśnie załapałam się na sprzątanie domków letniskowych miała to być praca na dwa tygodnie za kogoś tam a już tam zostałam bo kogoś Potrzebowali a mi godZinowo praca odpowiadała bo mogłam zaprowadzić i odebrać dziecko nie.dając.ja.do żadnych play club po szkole
Kinia To planujesz urlop w moich stronach... może miasto nie jest duże ale jest tu ładnie, plaża, morze do którego mam pięć minut. Jedyne co mi tu brakuje to jakiś fajnych sklepów w centrum typu zaraz, h&m, beresha...
Kinia ja kupowalam 3 lata temu i kupilam aneco venezia. Duża gondola bo cala zima była przed nami pompowanie koła zwrotny lekki i stabilny. Teraz oczywiście podobają mi się tez inne wózki ale widzę ze ten mój tez kupują bo spotkalam się z nim tylko w innych wersjach kolorystycznych. A i ma cudowna przedłużana budę
Hej dziewczyny jakie plany na dziś? W wawie pogoda dziwna goraco i pochmurnie, pewnie burza będzie. ja chyba dziś tylko męża na lody wyciagne i leniu****emy caly dzień
Hej dziewczyny ja coś dzisiaj strasznie senna jestem niby wstałam o 9 i oczy mi się już zamykają z powrotem...
U mnie niby słonecznie ale wiatr jest miałam z koleżanką się wybrać po południu gdzieś ale nie odp więc pewnie spędzę dzień w łóżku...
U mnie też lenistwo. Mąż zabrał córkę na spacer a ja popijam kawkę bezkofeinową i podczytuję co tam u Was słychać. Po wczorajszym upale mi taka pogoda jak dziś odpowiada - można odetchnąć.